A slăbit 12,7 kg într-o singură zi

Câte femei nu şi-ar dori să scape de kilograme în plus, într-un timp cât mai scurt?! Un antrenor britanic a descoperit o dietă rapidă, prin care poţi slăbi chiar şi 10 kilograme, în doar o singură zi.

Ross Edgley, de 28 de ani, a folosit o metodă proprie de slăbit şi a reuşit să dea jos aproape 13 kilograme consumând o cantitate redusă de apă, făcând multă saună şi purtând haine care favorizau transpiraţia în timp ce făcea exerciţii fizice, scrie click.ro. Bărbatul a vrut să demonstreze că greutatea organismul nostru este dată de apă (70%). Şi totuşi, cum a reuşit să slăbească atât de mult într-un timp record?

Ross şi-a început ziua cu o baie fierbinte cu săruri, ceea ce a făcut corpul să transpire foarte mult. Apoi, a băut un pahar de apă cu diuretice şi o cafea, acestea fiind singurele lichide pe care le-a consumat în 24 de ore. La ora 11.30, Ross a consumat o pastă, care conţine proteine, minerale şi cele mai importante vitamine.

În orele amiezii, bărbatul a alergat pe bandă, timp de 45 de minute, îmbrăcat într-un costum care-l făcea să transpire extrem de mult. Între orele 14.00 şi 18.00, Ross a făcut alte patru băi cu aburi a câte 20 de minute. La ora 18.00, acesta a luat masa, care a constat într-o friptură de vită cu salată verde. Ziua lui s-a încheiat cu o altă sesiune de alergat pe bandă şi 30 de minute de saună. Surprinzător! Dieta sa extremă a funcţionat, Ross reuşind să dea jos 12,7 kilograme în 24 de ore.

Vizualizări: 484

Comentează