Liftul GROAZEI se întoarce! Un cadavru revine la viaţă într-o nouă farsă ÎNFRICOŞĂTOARE – VIDEO ŞOCANT

Liftul GROAZEI se întoarce! Un cadavru revine la viaţă într-o nouă farsă ÎNFRICOŞĂTOARE – VIDEO ŞOCANT

O noua farsa infricosatoare face inconjurul internetului. Dupa ce, saptamana trecuta, fantoma din lift a terorizat milioane de oameni din intreaga lume, astazi intamplari ciudate au loc in aceeasi cladire de birouri, scrie kanald.ro.

Imaginile incep cu oameni obisnuiti care urca in lift pentru a ajunge la etajele superioare ale cladirii. In acelasi timp isi fac aparitia doi barbati care introduc in lift o cutie mare, dupa care ies.

Ulterior acestia revin cu o coroana de flori in mana, insa usile se inchid. Pentru cei din interior, care realizeaza ca stau langa un sicriu, teroarea abia incepe.

La un moment dat liftul se opreste, partea superioara a cosciugului se deschide si mortul din interior cade. Oamenii incep sa tipe si apasa in disperare pe butoane, in incercarea de a iesi. Punctul culminant insa vine atunci cand cadavrul „prinde viata” si incearca sa iasa complet din sicriu.

Teroarea si haosul pun stapanire pe cei din lift, care incep sa planga si sa urle necontrolat. Voi ce credeti, este o farsa prea exagerata?

Foto: kanald.ro