EA e iubita lui Adrian Ursu! GALERIE FOTO

EA e iubita lui Adrian Ursu! GALERIE FOTO

Felul în care Adrian Ursu o privea pe Irina Negară, domnişoara din videoclipul lansat recent de interpret, a trezit bănuielile fanilor, dar şi a presei. Tot mai multă lume e de părere că ei formează un cuplu şi în viaţa de zi cu zi. Întrebat dacă Irina este iubita lui şi în realitate, interpretul a spus: „Ceea ce ţine de bârfe şi discuţii – nu mai comentez. Şi ceea ce ţine de viaţa mea personală, la fel”.

Deşi multe voci din showbiz susţin că Adrian Ursu şi modelul Irina Negara ar fi iubiţi, în faţa camerei interpretul şi roşcata nu vor să recunoască acest fapt. Totuşi, Irina nu a reuşit să păstreze taina pentru mult timp şi a cedat în faţa reporterilor. Ea a mărturisit în cadrul emisiunii „Paparazzi”, de la Jurnal TV că ei doi sunt de ceva timp împreună. Modelul a menţionat şi faptul că nu o deranjează că Adrian a mai fost însurat. „Mulţi se căsătoresc, apoi divorţează. Asta e viaţa! Îmi place că Adrian este o persoană foarte veselă, cu asta m-a cucerit, de fapt”, a declarat ea.
Amintim că în 2009 interpretul s-a căsătorit cu PR managerul său, Doina Cernavca. Cei doi s-au despărţit în octombrie 2010, pe motiv de incompatibilitate de caracter”.

Tu ce părere ai despre noua cucerire a interpretului?

D.P.