Actriţa care spune că a văzut O FANTOMĂ în camera de hotel

Actriţa care spune că a văzut O FANTOMĂ în camera de hotel

Actriţa Keira Knightley a afirmat, în cadrul emisiunii „The Tonight Show” a cărui gazdă este Jay Leno, că a zărit o fantomă în camera sa de hotel.

Keira, în vârstă de 27 de ani, a povestit cum a fost vizitată de un spirit în timp ce se afla într-o cameră de hotel, potrivit The Sun, citat de click.ro.

Îngrijorată că ar putea părea „nebună”, Keira i-a spus lui Leno: „Nu cred în fantome, dar am văzut una şi nu ştiu cum altfel să explic asta”.

Dezvăluirea sa a fost întâmpinată cu hohote de râs din partea publicului, fapt care a făcut-o pe actriţă să se îmbujoreze, dar nu a determinat-o să se oprească din povestit.

„Stăteam la un hotel din Los Angeles şi mama a venit să stea cu mine. Eram foarte norocoasă: aveam o cameră frumoasă cu dormitor şi sufragerie. Am păşit în sufragerie şi, cum am ieşit din duş, am văzut un tip care stătea pe canapea. Avea o cămaşă, păr negru tuns scurt şi l-am salutat, dar în secunda următoare a dispărut”, a povestit Keira.

Când Jay a întrebat-o, intrigat, ce s-a petrecut apoi, tânăra vedetă a răspuns: „Mama a venit şi a întrebat cu cine vorbeam, iar eu i-am spus că era un bărbat acolo”.

Actriţa a argumentat chiar că nu băuse în acea zi şi totul s-a petrecut dimineaţa, astfel încât varianta „fantomei” i s-a părut cea mai plauzibilă.

Foto: click.ro