CĂSĂTORIE PRINCIARĂ în Luxemburg: Guillaume şi Stephanie s-au căsătorit! Iată cât de ELEGANTĂ a fost MIREASA! FOTO

Moştenitorul marelui duce de Luxemburg, Guillaume, şi tânăra contesă belgiană Stephanie de Lannoy au mers astăzi în faţa altarului, după ce ieri s-au căsătorit civil.

Mireasa, îmbrăcată într-o superbă rochie din dantelă cu o trenă de câţiva metri, purtată de domnişoare de onoare, a strălucit prin apariţia ei deosebit de elegantă. Pe cap a purtat o tiară bătută cu diamante, iar buchetul de mireasă a fost unul curgător din orhidee albe. Stephanie a fost condusă la altar de fratele ei, contele Jehan de Lannoy şi a zâmbit tot drumul miilor de persoane care o aclamau.Fiică a contelui Philippe de Lannoy şi a lui Alix della Faille de Leverghem, Stéphanie de Lannoy provine dintr-una dintre cele mai vechi familii nobiliare din Belgia. Ea a studiat limbile germanice, a lucrat la ambasada belgiană din Berlin şi a locuit timp de un an în Rusia pe când avea 18 ani. În timpul ceremoniei de nuntă, ea va purta inelul de logodnă al mamei sale, decedată în luna august.

Stéphanie de Lannoy, care va primi cetăţenia luxemburgheză şi va renunţa la cea belgiană, doreşte să continue să ducă o viaţă simplă, în ciuda căsătoriei sale cu viitorul mare duce al Luxemburgului, şi chiar să poată să îşi facă singură cumpărăturile.

Guillaume a devenit mare duce moştenitor în 2000, când tatăl lui, Henri, a urcat pe tron. După ce şi-a făcut studiile în Elveţia, el a frecventat cursurile Academiei militare Sandhurst din Marea Britanie, iar apoi a studiat ştiinţele politice în Marea Britanie şi în Franţa. El va deveni cel de-al şaptelea membru din dinastia Nassau-Weilbourg care va urca pe tronul marelui ducat al Luxemburgului.

După ceremonia religioasă, mirii vor saluta mulţimea de la balconul palatului marelui ducat. Animaţii muzicale, un foc de artificii şi concerte gratuite vor transforma această căsătorie a viitorului mare duce într-un eveniment popular, chiar dacă multe voci din opinia publică luxemburgheză au criticat costurile de organizare: 350.000 de euro pentru stat, 317.000 euro pentru oraşul Luxemburg.

Familiile regale europene vor fi bine reprezentate în capitala marelui ducat al Luxemburgului, pentru ceremonia religioasă din catedrala Notre-Dame.
Sursa: libertatea.ro
Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 883

One Comment

  • Nume
    20 octombrie 2012 | Permalink |

    Rochita e extraordinara!

Comentează