Jennifer Aniston şi Justin Theroux se vor căsători. Unde va avea loc evenimentul

Jennifer Aniston şi Justin Theroux se vor căsători. Unde va avea loc evenimentul

Actriţa americană Jennifer Aniston se va căsători cu logodnicul ei, Justin Theroux, în luna decembrie. Surse apropiate situaţiei susţin că o ceremonie formală urmează să aibă loc în Los Angeles.

Cuplul a plănuit o vacanţă privată de tip safari, în Kenya, în prima săptămână din luna decembrie, unde se vor căsători într-o ceremonie informală. O ceremonie formală va vea loc la Los Angeles, după ce Aniston şi Theroux se vor întoarce în Statele Unite la sfârşitul acelei vacanţe care va dura nouă zile, scrie ContactMusic, citat de mediafax.ro

“Atât Jen, cât şi Justin, vor o nuntă privată şi intimă şi adoră ideea să fugă departe şi să se căsătorească în străinătate. Kenya va fi o destinaţie uimitoare şi romantică, iar ei vor să obţină acolo un fel de ceremonie de binecuvântare informală. Este posibil să organizeze o ceremonie formală la Los Angeles, imediat ce se vor fi întors din vacanţă”, a spus o sursă pentru Daily Mirror.

Jennifer Aniston s-a împăcat de curând cu mama ei, Nancy, după mulţi ani de neînţelegeri, însă Nancy are şanse destul de mici să participe la nunta fiicei sale, întrucât nu s-a refăcut suficient pentru a călători cu avionul după accidentul vascular cerebral suferit anul trecut.

Jennifer Aniston, în vârstă de 43 de ani, a fost căsătorită cinci ani cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie.

După divorţ, Aniston a avut mai multe relaţii de scurtă durată, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer.

Jennifer Aniston şi Justin Theroux, care au jucat împreună în comedia “Cu lumea-n cap/ Wanderlust”, au o relaţie care a început în mai 2011 şi s-au logodit în august 2012.

Justin Theroux, în vârstă de 41 de ani, nu a fost niciodată căsătorit.

Aniston a devenit cunoscută graţie rolului Rachel Green din serialul de comedie “Friends” difuzat timp de zece sezoane de postul NBC începând din 1994. Pentru acest rol, actriţa americană a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy şi un Glob de Aur.

Actorul Justin Theroux s-a remarcat în câteva lungmetraje importante, precum “American Psycho”, “Calea Misterelor/ Mulholland Drive”, “Zoolander Manechinul”, “Furtuna tropicală/ Tropic Thunder” şi “Iron Man – Omul de oţel 2″.
Imagine: Hepta

Vizualizări: 263

Comentează