EXCLUSIV! Nicolae Glib, vizitat la spital de Gheorghe Urschi

EXCLUSIV! Nicolae Glib, vizitat la spital de Gheorghe Urschi

Acum trei săptămâni, în timp ce se afla la serbarea zilei de naştere a nepoatei sale, interpretul de muzică populară, Nicolae Glib, a simţit o uşoară stare de ameţeală. Artistul şi-a anunţat soţia, prezentă şi ea la eveniment, că nu se simte prea bine şi că are stări de ameţeală. Tatiana Glib n-a stat mult timp pe gânduri şi a decis, împreună cu copiii săi, să-l ducă pe interpret la Spitalul de Urgenţă. După ce i-au făcut investigațiile de rigoare, medicii au constatat că Nicolae Glib a suferit un micro-accident vascular cerebral. Maestru a declarat, în exclusivitate pentru APROPO, că se simte „mai binişor” şi că săptămâna aceasta urmează să fie externat.

Familia lui Nicolae Glib a suferit un şoc când a aflat că interpretul a suferit un accident vascular cerebral şi asta mai ales pentru că artistul a dus mereu un mod de viaţă sănătos şi nu a avut niciodată probleme de sănătate. Contactat de APROPO, cântăreţul de muzică populară a declarat că se află în perioada de recuperare şi că în curând va reveni pe scenă.

Soţia doarme la căpătâiul artistului

De când află internat în spital, soţia maestrului, Tatiana, nu-l lasă singur nici pentru o clipă, petrecându-și zilele şi nopţile alături de el. „Acum sunt binişor şi mergem spre şi mai bine. Medicii sunt optimişti în ce priveşte recuperarea mea. Când am simţit că mi se face rău, am anunţat-o pe soţie. Ea este îngerul meu păzitor. Mulţumită ei şi copiilor noştri am ajuns la spital la timp, ceea ce e foarte important în asemenea cazuri. Nu ne aşteptam la acest diagnostic. Credeam că sunt sănătos tun, dar iată-mă internat în spital, pentru prima oară-n viaţă. Soţia mea, Tatiana, este un om de aur, stă alături de mine non-stop. Doarme cu mine în salon, mă ajută, mă susţine şi mă încurajează. Nu ştiu ce m-aş fi făcut fără ea!”, ne-a mărturisit Nicolae Glib.

Pacient ascultător

Cu toate că a avut tentativa de a scrie muzică şi pe patul de spital, medicii i-au interzis să depună orice efort emoţional şi fizic. Soţia maestrului ne-a asigurat că soţul său este un pacient ascultător, care urmează cu strictețe sfaturile medicilor. „Din cauza tratamentului pe care-l urmez, mi-a cam pierit pofta de mâncare. Soţia şi fetele mă alintă cu bucate delicioase şi cu vorbe dulci. Simt cât sunt de norocos”, ne mai spune Nicolae Glib, precizând că în scurt timp, mai exact pe 9 octombrie, va reveni pe scenă.

Vizitat de Nicolae Botgros şi Gheorghe Urschi

De când se află internat în spital, interpretul de muzică populară este vizitat zilnic de prieteni şi colegi de breaslă. Printre aceştia se numără Nicolae Botgros, Anatol Latâşev şi Gheorghe Urschi, cel din urmă vine să-şi vadă prietenul însoţit de una din fiicele sale. „Liţă, aşa cum îl alint eu pe Nicolae, este optimist. Am ales să-i fiu alături zi şi noapte, căci mi-i tare scump şi nu pot să-l las singur în aceste momente. Alături de noi sunt copiii, ginerii, nora şi prietenii”, ne-a declarat Tatiana Glib.

Vine cu un mesaj pentru fanii săi

Nicolae Glib a ţinut, ca prin intermediul APROPO, să vină cu un mesaj pentru fanii săi. „Vreau să vă anunţ că mă simt bine şi vă rog să nu vă pierdeţi curajul. Acum sunt în perioada de recuperare şi în scurt timp revin pe scenă. Am multe proiecte muzicale şi melodii frumoase pentru voi. Îmi este dor de scenă şi de voi, publicul meu”, conchide îndrăgitul artist de muzică populară.
Lena NEGRU
Foto: Sare si Piper