Muza lui Pasha Parfeni are un nume // FOTO/VIDEO

După luna de miere, Pasha Parfeni nu a zăbovit prea mult şi a venit cu surprize pentru cei care-i apreciază activitatea scenică. Artistul a lansat single-ul „Îmi pare rău”, iar videoclipul acestuia conţine imagini filmate la nunta sa. Noua melodie se bucură de succes, iar fanii îl îndeamnă pe interpret să se lanseze şi în showbizul românesc. De fapt, single-ul este o dedicaţie pentru Iuliana, soţia lui Pasha Parfeni, care a fost emoţionată până la lacrimi când a aflat ce surpriză i s-a pregătit.

1

Pe 16 iunie, Pasha Parfeni şi-a unit destinul cu Iuliana Scutaru, cea care i-a furat inima încă acum opt ani. Au avut o nuntă rafinată, iar oaspeţii s-au declarat impresionaţi de evenimentul organizat ca la carte.
Interpretul a ţinut să-i facă o declaraţie de dragoste mai originală soţiei sale, aşa că a ales să-şi aştearnă sentimentele pe hârtie, pentru ca ulterior să le dea o haină muzicală, iar în toiul nunţii a surprins-o pe Iuliana atunci când i-a zis „Îmi pare rău”.
Iniţial, mireasa nu înţelegea la ce se referă iubitului ei, dar când l-a văzut că se aşază la pian şi începe să cânte, i-au dat lacrimile. Şi oaspeţii s-au arătat impresionaţi de povestea lor de dragoste şi de gestul mirelui, iar acesta părea mulţumit că surpriza i-a reuşit.

„Complicii mei au ştiut să tacă”

2

Până în ziua nunţii, Pasha i-a ascuns Iulianei faptul că i-a scris o melodie şi că vreme de două luni a făcut repetiţii, alături de „Moldovan National Youth Orchestra”.
„Ea nici nu bănuia ce surpriză-i pregătesc, iar pe prietenii mei i-am rugat să evite orice scurgere de informaţii. Şi ei au ştiut să tacă. Am scris versurile în câteva zile şi sunt mulțumit că mi-a reuşit să aştern pe hârtie tot ce am vrut să-i transmit soţiei mele în ziua nunţii. Mă tot gândeam ce declarație de dragoste să-i fac, cum s-o impresionez şi să-i spun întocmai ceea ce simt. Am pomenit în piesă şi de nişte situaţii de care am avut parte în viaţă şi de care doar Iuliana ştie”, ne-a declarat Pasha Parfeni.

Mai uniţi ca niciodată

Artistul ne-a mărturisit că, după nuntă, el şi Iuliana se simt mult mai bine în relaţia lor decât înainte. „Ne simţim mai uniţi şi mai decişi”, adaugă el.
Interpretul susţine că în viitorul apropiat îşi va surprinde din nou publicul cu single-uri şi videoclipuri noi, dar şi cu o surpriză la melodia „Îmi pare rău”, despre care deocamdată nu a vrut să ne spună prea multe.
Muzica lui Pasha Parfeni a trecut Prutul, iar fanii lui de acolo i-au apreciat ultimul single. Aceştia i-au scris că el este următorul basarabean care ar trebui să ajungă în showbizul din România.

Despre lansarea în showbizul românesc

3

„E foarte plăcut că şi de dincolo de Prut vin reacţii la melodie. Şi dacă e în română, de ce să nu fie cântată şi ascultată şi de către fraţii români? Nu zic că sunt următorul cântăreţ din Moldova care va cunoaşte succesul la vest de Prut, însă timpul le va rezolva pe toate”, susţine cel care scrie atât versuri, cât şi muzică.
Pasha Parfeni este vorbitor de limbă rusă, însă de dragul Iulianei a învăţat limba română.
În curând, single-ul „Îmi pare rău” va avea şi o versiune oficială pentru radio, pe care s-ar putea s-o auzim şi la posturile de radio din România.

Despre luna de miere şi muza lui

4

Despre luna de miere, artistul ne-a spus că a împărţit-o în două: primele două săptămâni le-au petrecut în Spania şi Italia, iar până la sfârşitul anului urmează să mai meargă într-o vacanţă de vis.
„Am venit cu impresii frumoase şi am constatat că aceste două ţări cu peisaje romantice atrag foarte multe cupluri de îndrăgostiţi. Vedem care vor fi următoarele destinaţii pentru a doua parte din luna de miere. Nu mi-am trimis muza în vacanţă pentru că ea tot timpul este cu mine. Şi are un nume – Iuliana”, ne mai povesteşte interpretul, precizând că peste 10 zile va lansa şi un videoclip.

O echipă nu doar acasă, ci şi la muncă

Precizăm că de când formează un cuplu, Iuliana şi Pasha Parfeni au o viaţă foarte dinamică. Împreună au cutreierat mări şi ţări, ba chiar au făcut echipă şi la Eurovision Song Contest. Înregistrează succese în comun, pentru că acum, datorită lui Pasha, Iuliana a revenit la pasiunea de a scrie versuri. Chiar dacă mai tot timpul şi-l petrece la „Musa Studio”, ea fiind art-director şi co-fondator al acestuia, Iulianei Parfeni îi place să lucreze la textele pieselor scrise de soţul ei.

Lena NEGRU