Sofia Rotaru i-a dăruit nepoatei un scuter // FOTO

Sofia Rotaru i-a dăruit nepoatei un scuter // FOTO

Pe 30 mai, nepoata Sofiei Rotaru, Sonya Evdokimenko, şi-a sărbătorit cu ziua de naştere. Cu această ocazie, omagiata, şi-a chemat familia şi prietenii la o cină în unul din cele mai şic restaurante din Kiev. Iar bunica ei celebră i-a adus un cadou… cu motor.

Serbarea a avut loc într-un restaurant cu specialităţi din peşte şi fructe de mare. Localul, sub acoperişul căruia cresc copaci de măslin, a fost decorat special pentru ea, în stil tineresc – cu baloane, flori şi crengi de iederă. Omagiata a ales să poarte o bluză albă din dantelă, creată de naşa ei de botez, şort denim de culoare albă şi sandale elegante cu toc, care îi puneau în valoare ţinuta.

3_421

Special cu această ocazie, de la Londra a venit fratele Sonyei, dar şi bunica, Sofia Rotaru, care n-a venit cu mâna goală. Aceasta i-a dăruit nepoatei un scuter de culoare roşie, iar pe contul său de Instagram a postat o fotografie în care ele două apar împreună şi un mesaj de felicitare.

Sonya, model de succes

Acum patru ani, în cadrul unui eveniment fashion, copila, atunci în vârstă de 12 ani, l-a impresionat pe celebrul Karl Lagerfeld. Creatorul de modă i-a apreciat trăsăturile şi ţinuta impecabilă şi i-a prevestit Sonyei succes în modelling, propunându-i chiar colaborare. Azi, se pare, prorocirile designerului vestimentar să îndeplinesc, căci nepoata Sofiei Rotaru e una dintre cele mai cunoscute adolescente din Ucraina. Şi chiar dacă e încă foarte tânără, Sonya şi-a câştigat o armată de foloweri, care aşteaptă cu nerăbdare veşti de la ea.

CENTRAL

Puştoaica, model începător, are de gând să ajungă mai celebră decât bunica ei, iar şansele de reuşită sunt mari, căci încă de pe acum înregistrează succese în industria fashion: a realizat fotoshooting-uri pentru celebre reviste glamour din întreaga lume, e imaginea unui brand ucrainean de haine şi participă la cele mai importante prezentări din Europa şi America. Sonya a defilat pe podium la Săptămâna Modei la New York – visul oricărui model începător. Fata e fericită că atunci când vine vorba de pasiunea ei pentru industria fashion, se bucură de susţinerea bunicăi sale, care chiar i-a permis să lipsească de la ore pentru a merge la o prezentare de modă în străinătate.

„Bunica nu şi-a impus niciodată părerea – ea mă susţine necondiţionat. Toamna trecută, de exemplu, trebuia să decidem în familie dacă pot să merg la Madrid, la Mercedes Benz Fashion Week – era în timpul săptămânii, iar asta însemna să nu merg la lecţii câteva zile. Şi bunica m-a susţinut. A spus că dacă acel eveniment e important pentru mine, ar trebui să merg încolo”, a declarat nepoata celebrei artiste într-un interviu pentru buro247.ua.

600x400_1_ab3996c495f6a67a41323937cdf8eee9@600x400_0xd42ee430_16563013491453114690

Pentru Sonya, sursă de inspirație e Anatoly, unicul ei frate, cu care are o relaţie extraordinară.

Anatoly, pasionat de muzică, fotografie şi modă

Anatoly Evdokimenko (22 de ani) a absolvit Lacing College din Londra. Acum studiază fotografia fashion în cadrul prestigioasei instituţii Central Saint Martin, iar în timpul liber lucrează în calitate de fotograf. Modelul lui preferat, se pare, e chiar sora mai mică, Sonya.

Tânărul şi-a încercat puterile şi în muzică. Astfel, vreme de câţiva ani a activat în calitate de DJ cu numele scenic AnatoliyMiDi. Dar când şi-a dat seama că îi este mai interesant să compună melodii şi să scrie versuri, a decis să investească în promovarea propriului nume. Şi-a ales pseudonimul Shaman şi cânta hip-hop în limba rusă, dar mai târziu a revenit la crearea remixurilor, pe care le publică pe net cu pseudonimul SHMN.

18879421_820362951447716_7500735193586597888_n

În plus, Anatoly e pasionat de modă. „Sunt adeptul stilului sporty chic, iar preferinţele mele în materie de modă sunt influențate de muzica pe care o ascult, de stilul vestimentar al interpreţilor preferaţi şi de influenţa părinţilor. Mama mi-a dezvoltat gustul pentru haine bune, iar ceea ce îmi cumpără ea îşi găseşte de fiecare dată loc în garderoba mea. Plus la asta, îmi plac parfumurile, iar în colecţie am vreo 40 de arome de la diverse branduri”, a declarat nepotul artistei cu origini româneşti.

Sofia Rotaru îşi întreţine toată familia

E ştiut faptul că Sofia Rotaru e generoasă cu familia ei. Din veniturile obţinute din activitatea scenică şi din afaceri, le cumpăra cadouri scumpe nu doar fiului, nurorii şi celor doi nepoţi ai săi, ci şi fraţilor, surorilor şi copiilor acestora. Printre darurile oferite celor dragi se numără automobile, fabrici de bere şi cai arăbești pursânge.

25277_315

În prezent, artista, care în august va împlini vârsta de 70 de ani, susţine mult mai puţine concerte decât înainte – cam 20 pe an, plus recitaluri pe la petreceri private, căci, spune directorul ei muzical, „acestea sunt prea obositoare la vârsta ei”.

N.T.