Mariana Şura, sejur romantic la Roma cu soţul ei // FOTO

Mariana Şura, sejur romantic la Roma cu soţul ei // FOTO

Interpreta vorbeşte şi despre cum i-a cunoscut pe Paul Lambrino, nepotul lui Carol al II-lea al României, şi pe soţia acestuia, Lia

De curând, Mariana Şura a avut parte de un sejur romantic alături de soţul ei, la Roma. Cei doi au reuşit să viziteze mai multe dintre obiectivele turistice ale oraşului, iar din vacanţă au revenit nu doar cu impresii frumoase, ci şi cu daruri pentru Evelina, fetiţa lor în vârstă de trei anişori. La întoarcere din Italia, interpreta s-a oprit în România, unde a avut două spectacole. Iar de Ziua Copilului, în cadrul unui concert susţinut la Chişinău, Mariana Şura i-a cunoscut pe Paul Lambrino, nepotul lui Carol al II-lea al României, şi pe soţia acestuia, Lia.

Pentru că are întotdeauna agenda plină de evenimente, iar timpul liber i-l dedică Evelinei, Mariana Şura a plecat să-şi încarce bateriile alături de soţul ei. Cei doi au petrecut un sejur romantic la Roma.
„De această dată, am fost acolo în calitate de turişti: am mers pe jos şi am vizitat locurile frumoase ale Romei. Am locuit chiar pe malul mării, iar priveliştea de care am avut parte e din cele care te lăsă fără cuvinte. Vacanţa noastră a fost pe cât de plăcută, pe atât de obositoare. Dar a fost exact cum ne-am dorit-o – activă!”, ne-a declarat cântăreaţa.

S-au plimbat pe malul mării

3

Interpreta a mai fost la Roma de patru ori, însă abia acum a avut ocazia să vadă oraşul aşa cum îl văd turiştii, experienţă care i-a plăcut foarte mult şi pe care şi-ar dori s-o repete.
Pe lângă locurile pe care le-au vizitat şi numeroasele fotografii pe care le-au făcut, Mariana Şura şi soţul ei s-au plimbat serile pe malul mării şi au gustat din mâncărurile tradiţionale italieneşti, dând preferinţă celor din peşte şi fructe de mare.
„Am încercat să profităm la maxim de timpul în doi, căci atunci când Evelina este cu noi, toată atenţia i-o dedicăm ei. Fetiţa noastră are trei ani şi trei luni, deci e prea mică pentru astfel de călătorii. În schimb când ne-am întors acasă, a avut parte de surprize. Îi plac foarte mult jocurile Lego, aşa că i-am adus unul cu Mickey Mouse. Evelina se uită la desene animate şi vrea tot ce vede acolo. Chiar acum mă uit la toate jocurile Lego pe care le are şi constat că sunt foarte multe. Până şi fabrica de îngheţată o are! La noi în casă e multă culoare, mai ales în odaia Evelinei”, povesteşte tânăra mămică.

Evelina, un copil răsfăţat

5

Mariana Şura susţine că nu prea stă locului, iar din călătorii îi aduce de fiecare dată cadouri fetiţei sale. Recunoaşte că Evelina este un copil răsfățat, inclusiv când vine vorba de daruri, iar vina pentru aceasta şi-o asumă în totalitate. Tocmai din acest motiv i-a dat fiicei ceea ce-i luase de la Roma abia peste câteva zile, de Ziua Copilului.
„Ea are parte de surprize în fiecare zi, de aceea nu mai ştie când e sărbătoare şi când nu. Şi aici de vină sunt eu. Căci sunt adesea plecată pe la evenimente şi îmi rămâne prea puţin timp să stau cu ea, de aceea la întoarcere îi aduc mereu câte ceva. Acum am decis să nu mai fac acest lucru. Chiar şi jucăriile primite de la nanii ei o să i le dau cu o anumită ocazie”, susţine cântăreaţa.

Mai vrea un copil

Mariana Şura îşi mai doreşte un copil şi speră ca barza să vină cât mai degrabă.
„Desigur că ne dorim un frăţior ori o surioară pentru Evelina, mai ales că n-aş vrea să fie o diferenţă de vârstă prea mare între primul copil şi al doilea. Așa că dacă va fi să fie acum, ar fi perfect!”, susţine ea.
Evelina dă semne că ar putea merge pe urmele mamei sale, căci la Cireşarul Copiilor, organizat de Jurnal TV, micuţa a cântat şi ea. „Noi suntem o familie de muzicieni, aşa că sunt convinsă, Evelina o să aibă tangenţă cu arta”, adaugă cântăreața.
Mai mult decât atât, se pare că micuţa cunoaşte versurile mai tuturor melodiilor din repertoriul mamei sale, chiar şi pe cele mai noi, care încă nu au fost lansate. Le-a învăţat auzind-o pe mama fredonându-le prin casă.

L-a cunoscut pe nepotul lui Carol al II-lea de România

2

După ce s-a întors din vacanţă, Mariana Şura a avut două spectacole în România, iar în cadrul unuia dintre ele a cântat pe aceeaşi scenă cu Sofia Vicoveanca.
De Ziua Copilului, la Chişinău, interpreta l-a cunoscut pe Paul Lambrino, nepotul lui Carol al II-lea de România, şi pe soţia acestuia, Lia.
„Au fost printre cei prezenţi la un spectacol în cadrul căruia am cântat şi eu. Mi-a plăcut mult de ei şi mi-a părut rău că nu au stat mult la eveniment, dar doamna lui era răcită”, ne spune interpreta.

1

Noutăți muzicale

Una din cele mai noi melodii din repertoriul Marianei Şura se numeşte „Am o viaţă” şi este semnată de Alexandru Lozanciuc.
„De fapt, piesa a fost cumpărată acum un an, însă nu am reuşit s-o imprim decât la sfârşit de 2016. În luna aprilie i-am filmat şi un videoclip romantic, protagoniştii căruia sunt un cuplu de dansatori de la „Just Friends”. De curând, am mai lansat o piesă, „Aştept vara”, în colaborare cu Eugenia Carabut, iar aranjamentele muzicale sunt semnate de soţul acesteia, Vitalie Andrieş. Şi această piesă a fost scrisă anul trecut, dar am lansat-o abia acum. Nu ştiu cum s-a întâmplat de le scot abia acum. Poate pentru că până acum Evelina era prea mică, încă nu mergea la grădiniţă, iar eu trebuia să stau mai mult cu ea. Îmi mai doresc melodii cu tentă balcanică, acestea au priză la public şi sunt solicitate la posturile de radio”, mai povesteşte cântăreaţa.

Vara o va dedica familiei

4

Vara aceasta Mariana Şura planifică să se odihnească din plin. Va avea parte de încă două vacanţe: una o va petrece doar cu soţul, undeva în străinătate, iar cea de-a doua – cu întreaga familie.
„Cât am fost însărcinată am zburat de vreo 30 de ori, acum însă prefer ca Evelina să nu ia avionul. Are doar trei anişori, nici nu are imunitatea destul de bine formată, aşa că vom merge la mare, în România,cu maşina. Nu ţin s-o duc acolo unde sunt piscine şi hoteluri deosebite, ci acolo unde plaja e curată, ca să stea cât mai mult în apă sărată. Abia aştept să ne plimbăm împreună pe litoral! Vara aceasta nu vreau decât să mă odihnesc alături de familie, iar în august mă voi pregăti de ziua mea, căci urmează să împlinesc 35 de ani. Programul de muncă pe care-l am şi-a lăsat amprenta asupra mea, iar surmenajul îşi spune cuvântul. Şi cum spuneam, îmi doresc încă un copil, iar pentru asta trebuie să am organismul pregătit”, conchide Mariana Şura.

 

Lena NEGRU