Alex Bivol: „Inesa Stratulat ştie să-mi pună în valoare potenţialul”

Cel mai nou videoclip al lui Alex Bivol a fost filmat în Muntenegru

În urmă cu două săptămâni, Alex Bivol a venit cu o dublă lansare pe piaţa muzicală de acasă: o piesă şi un videoclip filmat în Muntenegru. A trecut un an şi jumătate de când nu a mai scos nicio melodie, iar acum interpretul promite că în toamnă va mai veni cu o surpriză, căci nu vrea să mai facă pauze atât de mari în activitatea artistică. La cel mai nou single, Alex Bivol a colaborat cu Sandu Gorgos, iar regia videoclipului îi aparţine Inesei Stratulat.

1

După mai bine de un an în care nu a mai scos nici o melodie nouă, vara trecută, Alex Bivol a plecat în Muntenegru, unde a îmbinat utilul cu plăcutul: s-a odihnit, dar a şi muncit. Împreună cu regizoarea Inesa Stratulat şi cu echipa ei de producţie, din care face parte şi interpretul, a filmat videoclipul celui mai nou single.
„În toată această perioadă am lucrat la melodie şi la videoclip, iar paralel am regizat evenimente, spectacole şi am lucrat în calitate de prezentator atât la evenimente private, cât şi culturale”, ne spune cântăreţul, de profesie este regizor de manifestări culturale.

A revenit la colaborarea cu Sandu Gorgos

3

Single-ul ar fi trebuit să apară mai devreme, însă pentru că interpretul era prins în mai multe activităţi, s-a văzut nevoit să amâne lansarea.
Piesa „La la la” este semnată de Alex Bivol, iar aranjamentele muzicale îi aparţin lui Sandu Gorgos.
„Cu Sandu am mai avut colaborări şi în trecut, iar rezultatul conlucrării pentru noua piesă e cel pe care ni l-am dorit. Am scos o melodie de vară, iar atmosfera estivală se simte şi în clip. Am filmat în Muntenegru, alături de echipa INS Production, în frunte cu Inesa Stratulat, care îmi cunoaşte cel mai bine calităţile şi îmi pune în valoare potenţialul”, ne-a declarat Alex Bivol.

Călătorie cu năbădăi

18870074_1771791809514710_2084990088_o

Filmările pentru videoclip au avut loc vara trecută, iar experienţa de care au avut parte în Muntenegru a fost una de zile mari.
„Am mers încolo cu o gaşcă de oameni frumoşi care formează o echipă şi la muncă. Ne-am şi odihnit un pic, am şi lucrat. Filmările au durat o zi, pentru că nu prea am făcut pauze pentru a ne odihni. De peripeţii am avut parte doar la plecare, căci am greşit traseul şi timp de o noapte nu am putut ieşi de pe un drum îngust de munte, cu serpentine, urcuşuri şi coborâşuri. Însă am făcut haz de necaz şi nu am pus la inimă, mai ales că atunci când am ajuns la destinaţie ne-am putut bucura din plin de o priveliștea de vis, care ne-a făcut să uităm pe loc şi de somn, şi de oboseală”, povesteşte regizorul.

Face echipă cu Inesa Stratulat de 17 ani

Inesa 1

Spune că ziua în care au avut loc filmările a fost „ok”: de dimineaţă a fost furtună, iar după două ore era soare şi frumos.
Alex Bivol şi Inesa Stratulat fac echipă de 17 ani, ambii fiind extrem de exigenţi la capitolul producţie.
„De fiecare dată spunem că e loc de mai bine, iar de această dată rezultatul muncii noastre a fost pe măsura aşteptărilor, chiar dacă am filmat într-o ţară străină şi total necunoscută nouă”, adaugă el.
Alex Bivol nu a vrut să ne dezvăluie cât l-a costat clipul, ne-a spus doar că la acesta s-a muncit foarte mult.
„Poate părea că nu e mare lucru să faci un videoclip, dar nu e deloc aşa. Am înțelegerile mele cu echipa cu care lucrez, a trebuit să închiriez şi un iaht. Însă nu-mi pare rău, căci ne-am odihnit şi am văzut locuri frumoase”, povesteşte cântăreţul.

„Niciun cadru de prisos!”

18836266_1771791849514706_278153047_o

Alex Bivol face echipă cu Inesa Stratulat de ani buni, ea fiind cea care a semnat regia pentru majoritatea videoclipurilor lui.
„Colaborările noastre sunt destul de fructuoase. Inesa Stratulat este cel mai indicat specialist atunci când vine vorba de un nou videoclip. Am alături o echipă foarte bună – casa de producţie din care fac parte, iar membrii acestei echipe se înţeleg din priviri şi e o plăcere să lucrezi într-o astfel de atmosferă. Ca regizoare, Inesa are şi defecte – e prea exigentă. Dar cred că tocmai de asta foarte mulţi dintre interpreţii cu care am colaborat revin la ea. Mă mai şi enervează uneori când insistă ca totul trebuie să fie ca la carte şi niciun cadru de prisos la montaj, dar pe urmă îmi amintesc că de la noi niciun interpret nu pleacă nemulţumit”, susţine regizorul.

Fotografii şi magneţi din Muntenegru

2

În Muntenegru a fost pentru prima dată, iar acasă a revenit cu multe fotografii şi suvenire.
„Dacă vrei să afli pe unde am cutreierat, e de ajuns să vezi uşa frigiderului meu – e plină de magneţi aduşi de peste tot pe unde am fost. Despre Muntenegru nu ştiam mare lucru până a merge încolo, dar impresiile de după călătorie sunt „wow!”. Ţara e foarte frumoasă, iar natura extraordinară te cucereşte din prima”, conchide Alex Bivol.

L.N.