Stratan loveşte din nou după «reţeta Cleopatra»! Fiul de 8 ani va avea album

Pavel Stratan loveşte din nou! După o pauză luată pe scenele din România, artistul moldovean foloseşte ”reţeta Cleopatra” pentru a-şi face şi fiul celebru. La doar 8 ani, Cezar va avea propriul album, în luna mai, şi va pleca în concerte.

Simpaticul cântăreţ de peste Prut, care a bucurat mulţi români cu melodiile lui ”mieroase” despre băutură şi femei, a cam „fugit” de România şi s-a făcut comod la Chişinău. Asta nu înseamnă că a stat degeaba. Pavel Stratan compune pe repede înainte melodii, întrerupt deseori de sughiţuri probabil, pentru că-l pomeneşte multă lume care nu ştie ce mai face.

Cezar a început să cânte la chitară de la 3 ani

Ultimele luni au fost destul de dificile pentru el, după ce fratele lui, tot cântăreţ de meserie, a avut parte de o moarte subită. Nelu, despre care nimeni nu ştia că suferă de vreo boală, a făcut infarct, la începutul lui februarie, şi nu a mai putut fi salvat. Locuia singur în casă şi a fost găsit mult prea târziu. Cea mai bună consolare a rămas muzica, aşa că şi-a făcut planuri mari cu băieţelul lui de 8 ani. Folosind ”metoda Cleopatra” (n.r. fata lui de 14 ani), care a debutat în muzică de la 3 ani, acum, cântăreţul vrea să-l scoată pe Cezar în linia întâi. Puştiul a devenit vizibil de la vârsta de 3 ani, însă tatăl său l-a dospit bine înainte de marea lansare.

Iat-o pe soţia solistului, într-una dintre puţinele fotografii publice
”Până la sfârşitul lunii mai, începutul lunii iunie, voi lansa album nou, se va lansa şi Cezar şi va lansa şi Cleopatra noutăţile ei”, a transmis Stratan, fără a dezvălui foarte multe detalii. Nu e greu însă de aflat care sunt planurile. Stratan i-a creat deja un site demo fiului său, unde urmează să fie trecute datele concertelor pe care puştiul le va susţine începând din acest an. Nu ştim dacă site-ul a fost lăsat la vedere in­­tenţionat, deşi nu este terminat, sau Stratan s-a împotmolit în iţele tehnologiei.
Continuarea pe click.ro