Prințul Harry își răsfață iubita. Megan Markle a avut parte de un tur privat al Natural History Museum

Prințul Harry își răsfață iubita. Megan Markle a avut parte de un tur privat al Natural History Museum

Prințul Harry își răsfață iubita, pe Megan Maekle, aflată zilele acestea într-o vizită la Londra. Cei doi ar fi fost într-un tur privat al Muzeului de Istorie Naturală din Londra, scrie The Telegraph.

Jurnaliștii britanici scriu că celebrul cuplu ar fi vizitat Natural History Museum duminică seara, după ce acesta a fost închis publicului. Potrivit unei surse, citată de The Sun, muzeul este un loc foarte romantic după închidere, deoarece toate exponatele sunt în continuare luminate, dar cei doi au avut parte de intimitate fără mulțimea care vizitează zilnic muzeul.

Prințul Harry și Megan Markle formează un cuplu din luna mai

Meghan (35 de ani)  este născută în Los Angeles, SUA, însă în prezent locuiește în Toronto, unde se filmează celebrul serial ”Suits”. Ea și Harry (32 de ani) s-au cunoscut în luna mai a anului trecut, în Toronto, când prințul se afla acolo pentru a-și promova „Invictus Games”, pentru oamenii cu dizabilități. La sfârșitul anului trecut Harry a confirmat relația cu Megan, iar la începutul acestei luni cei doi au fost văzuți la nunta unui prieten comun în Jamaica.

Sursa: libertatea.ro