Ben Affleck recunoaște că alcoolul i-a distrus viața. Ce decizie a luat

Ben Affleck recunoaște că alcoolul i-a distrus viața. Ce decizie a luat

După un an dificil și într-un moment în care umblă vorba că Ben Affleck (44 de ani) și Jennifer Garner (44 de ani) ar fi renunțat la divorț, actorul face o confesiune emoționantă pe pagina personală de Facebook. Affleck recunoaște că are probleme serioase cu băutura și mărturisește că a intrat într-un program de dezalcoolizare.

Se pare că succesul într-o lume atât de competitivă cum este cea a cinematografiei vine la pachet cu un preț pe care îl plătesc toți cei din jurul starurilor pe care le admirăm cu toții de departe. Marți, 14 martie, actorul Ben Affleck a mărturisit în fața prietenilor săi virtuali că este dependent de alcool.

Interpretul lui Batman a dezvăluit, de asemenea, că s-a înscris într-un program special de tratare a acestei dependențe.

”M-am înscris într-un program, pentru a învinge dependența de alcool; e ceva cu care m-am mai luptat în trecut și cu care mă voi lupta în continuare. Vreau să-mi trăiesc viața la cote maxime și să fiu cel mai bun tată cu putință. Vreau ca cei trei copii ai mei să știe că nu e nicio rușine să ceri ajutor atunci când ai nevoie și să-și ofere sprijinul atunci când cineva are nevoie de ajutor, dar nu îndrăznește să facă primul pas. Din fericire, am parte de dragostea familiei și a prietenilor mei, inclusiv a mamei copiilor mei, Jen, care a fost alături de mine și a avut grijă de copii cât timp eu făceam ceea ce trebuia. Aceasta a fost prima etapă dintr-un proces lung de vindecare”, a scris Ben Affleck pe Facebook.

jennifer garner ben affleck

Jennifer și Ben au fost căsătoriți 10 ani
Foto: Getty

Un mesaj curajos, fără îndoială, care arată că actorul este hotărât să facă totul pentru a-și învinge dependența de alcool, pentru a-i proteja pe cei din jurul său și pentru a le da un exemplu bun copiilor pe care îi are cu actrița Jennifer Garner. Cei doi au fost căsătoriți zece ani, până în 2015, când au hotorât să se despartă, în urma zvonurilor că Ben s-ar fi încurcat cu bona copiilor. Recent s-a vorbit despre intențiile celor doi de a mai da o șansă căsniciei lor, de dragul celor trei copii, Violet, Seraphina și Sam.

Sursa: click.ro

Foto: Getty Images