Michelle Obama, în lacrimi! Ce melodii i-a cântat Stevie Wonder

Michelle Obama, în lacrimi! Ce melodii i-a cântat Stevie Wonder

Michelle Obama este fără doar şi poate cea mai iubită şi apreciată Primă Doamnă din istoria Americii. Tinerii o au ca model, bătrânii o adoră, iar cuplurile visează la o poveste de dragoste ca a ei.

Michelle a fost invitată recent în emisiunea ”The Tonight Show”, prezentată de Jimmy Fallon şi difuzată de NBC, unde producătorii i-au pregătit o serie de surprize.

Soţia lui Barack Obama a declarat în trecut că Stevie Wonder este cântâreţul ei preferat, aşa că producătorii emisiunii l-au adus în studio. A urmat un moment emoţionant, iar Michelle abia şi-a putut stăpâni lacrimile.

Celebrul artist i-a dedicat două melodii: ”Isn’t She Lovely” şi ”My Cherie Amour”, pentru care a schimbat cuvintele în ”My Michelle Amour”, potrivit Daily Mail.

michelle obama stevie wonder cantece

Michelle Obama şi Stevie Wonder
Foto: EPA

Cântăreţul a schimbat versurile melodiei ”My Cherie Amour” din ”How I wish that you were mine” (”Cât de mult îmi doresc să fi fost a mea”) în ”You’ll always be first lady in our life” (”Vei fi întotdeauna Prima Doamnă în viaţa noastră”).

Stevie Wonder i-a spus primei doamne că o iubeşte, înainte de a începe să interpreteze ”Isn’t She Lovely”, schimbând versurile, la un moment dat, în ”Michelle you are lovely” (”Michelle, eşti minunată”).

Michelle şi Barack Obama, opt ani la Casa Albă

michelle obama rochii aparitii

Barack Obama, alături de soţia Michelle şi cele două fete
Michelle Obama a locuit în Casa Albă alături de soţul ei, preşedintele american Barack Obama, timp de opt ani. Ceremonia de învestitură a celui de-al 45-lea preşedinte american, republicanul Donald Trump, va avea loc pe 20 ianuarie.

Vedeţi în video-ul de mai jos momentul emoţionant.

Sursa: click.ro

Foto: Guliver/Getty Images