Alec Baldwin îl atacă pe Donald Trump, cu un mesaj în limba rusă

Alec Baldwin îl atacă pe Donald Trump, cu un mesaj în limba rusă

Alec Baldwin continuă “războiul” cu Donald Trump. Aceștia s-au contrat deja de mai multe ori, după ce actorul l-a imitat pe președintele-ales al SUA în cadrul emisiunii de satiră Saturday Night Live. Acum, vedeta americană are un nou mesaj pentru viitorul președinte, în limba rusă.

Alec Baldwin a găsit o nouă cale de a-l șicana pe viitorul lider de la Casa Albă. Celebrul actor a făcut de data aceasta glume pe seama sloganului folosit de miliardar în timpul campaniei electorale – Make America great again ( în trad. Să facem America măreață din nou).

Alec Baldwin, care îl imită pe Trump în cadrul emisiunii de satiră Saturday Night Live, spre nemulțumirea miliardarului, a început să poarte o nouă șapcă pe care este scris sloganul miliardarului, însă în limba rusă.

Alec Baldwin îl atacă pe Donald Trump cu un mesaj în limba rusă

El a făcut acest lucru în timp ce SUA se confruntă cu scandalul atacurilor informatice, care ar fi fost orchestrate chiar de Vladimir Putin, potrivit administrației Obama.

După ce inițial Donald Trump a refuzat să accepte că Rusia se află în spatele atacurilor cibernetice din cadrul campaniei, viitorul lider al SUA a pledat chiar pentru o relație bună cu acestă țară.

“A avea o relaţie bună cu Rusia este un lucru bun, nu un lucru rău. Numai oamenii ‘proşti’ sau nebunii ar crede că este rău. Avem suficiente probleme în lume fără încă una. Când voi fi eu preşedinte, Rusia ne va respecta mult mai mult decât acum, iar ambele ţări vor lucra, poate, împreună pentru a rezolva o parte dintre numeroasele probleme mari şi presate şi chestiuni ale LUMII!”, a scris Trump pe Twitter.

Sursa: libertatea.ro

NorthFoto