Anastasia Lazariuc și Anna Lesko au sărbătorit Crăciunul pentru a doua oară. Au înlocuit sarmalele cu verdețuri

Anastasia Lazariuc și Anna Lesko sărbătoresc Crăciunul pentru a doua oară, dar de data aceasta au renunțat la mâncărurile grele.

anastasia_lazariuc_02.JPG

Chiar dacă s-au mutat de ceva ani în România, artistele încă mai păstrează tradiția și nu au renunțat în a sărbători Crăciunul și pe rit vechi. Chiar dacă la cote mult mai reduse.

”E frumos să sărbătorești. Vom fi în familie, să vedem care pe care vizitează. Eu m-am pregătit. Îmi place să stau în bucătărie. Nu le-am mai luat cadouri nepoților, la ei a fost deja Moșul”, a mărturisit Anastasia Lazariuc pentru Libertatea.

Soacra lui Ion Țiriac junior a fost cea care s-a ocupat de masa de Crăciun. Dar, spunea ea, aceasta va fi total diferită ca cea din decembrie.

”Ne-am săturat de sarmale. Am tot mâncat. Acum vom avea ceva mai ușor. Salate, verdețuri”, a adăugat aceasta.

Moșul a venit de două ori

Anna Lesko își menține silueta cu hot-dog! 1

Anna Lesko s-a pregătit și ea pentru această sărbătoare, dar nu în ajun, ci cu câteva zile înainte. Asta pentru că ieri, potrivit propriilor mărturisiri, ea s-a aflat mai mult pe drumuri, fiind plecată la Oradea, unde a avut două concerte. Cu toate acestea, micuțul Adam, fiul său, a primit din nou cadouri de la Moș Crăciun. Basarabeanca prepară mâncăruri delicioase și foarte sănătoase și, de fiecare dată, obișnuiește să-și cheme și apropiații la masă.

Ianna Novac

La origine basarabeancă, Ianna Novac ia și ea o porție dublă de distracție căci și ea sărbătorește din nou Crăciunul. ”De când m-am mutat în România, sărbătoresc și după tradiția veche și cea nouă. Anul acesta am fost pe scenă în seara de Crăciun, însă pe 7 ianuarie nu mai ratez întâlnirea cu prietenii noștri, mă pregătesc pentru multă, multă distracție. De aceea sunt bune și sărbătorile pe rit vechi”, susține soprana.

A renunțat la tradiție

radu-sarbu-ozone.jpg

În schimb fostul membru component al trupei O-Zone, Radu Sârbu, de asemenea moldovean, nu mai serbează de mult în tradiția înaintașilor săi. ”În copilărie sărbătoream la bunicii mei, în stil vechi însă acum petrecem în noul stil”, spune el.

Sursa: libertatea.ro