Cătălin Josan şi Pasha Parfeny, artiştii anului!

Datorită curajului şi atitudinii de care au dat dovadă în 2016, Cătălin Josan şi Pasha Parfeny pot fi desemnaţi fără niciun pic de ezitare Artiştii Anului. Pentru că au decis să nu mai tacă şi să protesteze împotriva oligarhilor de la putere, cei doi au ajuns să fie excluşi de pe lista interpreţilor care urmau să evolueze în cadrul unor concerte organizate la Palatul Naţional „Nicolae Sulac”.

central_artistii-anului
„Îmi pare rău să vă anunţ că eu şi Pasha Parfeny am fost excluşi de la încă un concert de anvergură de la Chişinău. Astfel, prin presiuni inimaginabile şi persecuţii banditeşti din partea oamenilor apropiaţi actualului regim criminal de la Chişinău, aşa se face că eu şi Pasha am fost anunţaţi că nu vom mai participa la ediţia de anul acesta a spectacolului Potcoava de Aur. Asta după ce anul trecut am fost desemnat câştigător al marelui trofeu al ediţiei a zecea, iar în sala Palatului Naţional a răsunat imnul mişcării protestatare. A fost un mesaj răsunător şi o palmă zdravănă pentru putere”, a scris Cătălin Josan pe pagina sa de Facebook.
După ce au aflat că nu vor mai urca pe scenă, artiştii au susţinut un recital în faţa Palatului Naţional, iar gestul le-a fost apreciat căci zeci de chişinăuieni au venit să-i asculte.