Cum a reușit Olga Verbițchi să câștige X Factor și premiul de 100.000 de euro

Cum a reușit Olga Verbițchi să câștige X Factor și premiul de 100.000 de euro

Vineri, 23 decembrie, X Factor și-a desemnat câștigătorul sezonului șase. Olga Verbițchi, în vârstă de 15 ani, din echipa solistului de la Carla’s Dreams, i-a convins pe telespectatori să o voteze. În acest fel, puștoaica din Republica Moldova a pus mâna pe premiul de 100.000 de euro, dar și pe șansa de a-și îndeplini dorința de a fi o artistă cunoscută.

Olga a reușit să-i devanseze în finală, rând pe rând, pe Alex Mladin, Marcel Roșca și Raul Eregep. Alex și Raul, mentorați de Delia, erau văzuți cu cele mai mari șanse la bursa pariurior, asta după ce Mladin a fost ales de telespectatori în repetate rânduri drept favorit, iar tătarul Raul, și el de 15 ani, i-a uimit pe mulți cu vocea lui, chiar și pe antrenorul Olgăi.

Bătălia finală s-a dat între Raul și Olga, iar adolescenta a răsturnat orice presupunere și a dus titlul în Republica Moldova. Imediat după anunțarea câștigătorului, pe rețelele sociale au apărut contestatarii care au susținut sus și tare că fata nu trebuia să câștige concursul.

Pe lângă vocea foarte bună, puterea și expresivitatea pe care le-a demostrat pe scenă, Olga a beneficiat de rezultatul strategiilor și tacticilor bine puse la punct și aplicate de echipa de management Carla’s Dreams. Puștoaica alintată „Pitica” a reușit să atragă în rândul votanților fanii multor vedete care și-au arătat în mod direct suținerea, multe dintre acestea din anturajul Carla’s Dreams.

sustinatori olga

O parte din susținătorii-vedete ai Olgăi
Foto: arhivă personală
Pe lângă fanii trupei de muzicieni mascați, s-au numărat mulți alții veniți din alte părți. Lidia Buble, Liviu Teodorescu, Adda, Ruby, Cornel de la Vunk, Raluk, 3 Sud Este, Nicoleta Nucă, Speak și alții au trimis mesaje prin rețelele sociale, prin intermedul cărora își sfătuiau admiratorii să-și îndrepte voturile spre Olga.

Delia, mentora lui Raul Eregep, marele învins al serii, a atras atenția asupra mașinăriei de voturi ce a venit în urma unei strategii bine puse la punct. La fel a făcut și Marcel Roșca, și el finalist, care a publicat pe Facebook câteva rânduri, printre care și ideea că nimeni nu ar fi avut șanse în fața votanților Carla’s Dreams.

x factor sustinatori

Nume importante din showbiz au făcut campanie pentru Olga
Foto: arhivă personală
Sursa: click.ro