Cum arată Adriana Ochişanu, în ultimul trimestru de sarcină

Cum arată Adriana Ochişanu, în ultimul trimestru de sarcină

Adriana Ochişanu aşteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a fetiţei sale. Interpreta a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare fericită, cu mâna pe burtica-i proeminentă.

Pentru Adriana Ochişanu, 2016 a fost un an foarte bun. Interpreta de muzică populară a susţinut un concert solo de anvergură, a înregistrat mai multe piese noi, moderează o emisiune tv, s-a recăsătorit, iar la începutul toamnei trecute, în cadrul emisiunii „Paparazzi” de la Jurnal TV ea a recunoscut că e însărcinată. În prezent aceasta e în ultimul trimestru de sarcină şi urmează să aducă pe lume o fetiţă.

Dacă la început, superstiţioasă fiind, Adriana Ochişanu îşi ascundea burtica în prezenţa jurnaliştilor, acum, când e pe ultima sută de metri de sarcină, interpreta de muzică populară postează cu drag fotografii noi cu ea.

Zilele trecute, ea a publicat pe Instagram o poză în care apare cu mâna pe burtică, parcă mângâind pruncul încă nenăscut, iar sub imagine a scris: „În aşteptarea unei minuni…”.

untitled

În cadrul emisiunii „O seară perfectă”, Adriana Ochişanu a afirmat că sunt cel puțin trei prenume care-i plac foarte mult: Mihaela, Ruxanda sau Amalia, dar încă nu s-a gândit pe care dintre acestea îl va alege pentru fetiţa ei.

Reamintim că interpreta de muzică populară s-a căsătorit cu procurorul Sergiu Zmeu la sfârsitul verii lui 2016, după patru ani de relaţie. Ambii sunt la a doua căsătorie şi au câte un copil.

N.T.