Cu EL a fost măritată Xenia Deli înainte să devină soţie de milionar! FOTO EXCLUSIV

Cu EL a fost măritată Xenia Deli înainte să devină soţie de milionar! FOTO EXCLUSIV

Frumoasa şatenă a mai fost căsătorită, cu un cetăţean american

Modelul de la Basarabeasca a cucerit lumea cu frumuseţea ei. Nu încape îndoială că în SUA, acolo unde locuieşte de mai mulţi ani, are o carieră frumoasă. Şi, se pare că este cât se poate de fericită alături de actualul ei soţ, milionarul Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, cu care s-a căsătorit în vara acestui an.

Deşi au trecut luni bune de la nunta Xeniei Deli şi cu omul de afaceri egiptean, modelul continuă să publice pe contul ei de Instagram poze făcute în ziua cea mare. Nici nu e de mirare: nunta, care ar fi costat un milion de dolari, a avut loc pe una din cele mai frumoase insule din lume, mireasa a fost sclipitoare, iar mirele părea extrem de fericit.

cats-42-1140x670

Dar prima nuntă a frumoasei basarabence nu a fost nici pe departe atât de luxoasă şi extravaganţă. În 2012, când ne-a oferit un interviu, Xenia Deli ne-a vorbit despre cariera ei, dar şi despre viaţa personală. Aceasta ne spunea că e căsătorită şi e fericită alături soţul ei, un cetăţean american pe care l-a cunoscut pe când lucra în calitate de chelneriță. Afirma că vrea să devină mamă, dar că barza va trebui să mai aștepte. „Îmi doresc enorm de mult să am patru copii: trei băieți și-o fată. Dar cred că acum trebuie să fac carieră”, ne spunea ea atunci, fără a oferi prea multe detalii legat de mariajul ei. Totuşi, la solicitarea noastră, a acceptat să ne expedieze câteva fotografii de la nunta ei, făcute de fotograful Patrick Cox, cu care a colaborat pentru mai multe şedinţe foto.

patrick-cox-photography-1007486

Anterior în mass-media s-a vehiculat că prima căsătorie a modelului ar fi avut loc prin 2011, pe profilul ei de Facebook figurând şi numele Rudnick, iar atunci Xenia Deli s-ar fi măritat doar pentru a obţine cetăţenia americană.

patrick-cox-photography-1007538

Reamintim că frumoasa şatenă, originară din Basarabeasca, a plecat în SUA prin programul Work and Travel, unde a lucrat în calitate de chelneriţă. A fost descoperită de celebrul fotograf american Gavin O’Neill, iar la scurt timp ofertele de colaborare au curs gârlă. Xenia Deli a avut colaborări cu celebre case de modă, fiind apreciată mai ales ca model de lenjerie intimă, iar pozele cu ea au apărut în mai multe reviste cunoscute din întreaga lume. De asemenea, aceasta s-a filmat în câteva videoclipuri, cel mai cunoscut dintre acestea fiind „What Do You Mean”, al lui Justin Bieber.

x

În iunie 2016, Xenia Deli (27 de ani) s-a căsătorit cu milionarul Ossama Fathi Rabah Al-Sharif (62 de ani). La nunta lor, care a avut loc pe insula grecească Santorini, au fost prezente peste 100 de persoane. Mireasa a purtat o superbă rochie semnată de Zuhair Murad, creaţiile căruia se vând cu zeci de mii de dolari.

Natalia TUTUNARU