Johnny Depp, vizite nocturne în vila Angelinei Jolie. Copiii actriței îi spun „tata Johnny”

Johnny Depp, vizite nocturne în vila Angelinei Jolie. Copiii actriței îi spun „tata Johnny”

Divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt a fost unul extrem de neașteptat, însă se pare că cei doi și-au găsit consolare în brațele altor parteneri. Dacă actrița a început o idilă cu Johnny Depp, căruia copiii îi spun „tata Johnny”, Brad și-a găsit fericirea lângă Kate Hudson.

Tabloidul american „National Enquirer” susține că Angelina a început o relație extrem de serioasă cu partenerul ei din filmul „Turistul”, nimeni altul decât Johnny Depp, care a divorțat recent cu mare scandal de Amber Heard.

Starul din „Pirații din Caraibe” s-a apropiat de actriță imediat după ce aceasta a anunțat divorțul și chiar i l-a angajat pe avocatul lui să o reprezinte pe Jolie la tribunal. Potrivit unor surse, se pare că cei doi se înțeleg foarte bine și nu doar Angelina e fascinată de celebrul actor, ci și cei șase copii ai ei și ai lui Brad Pitt, care deja îi spun lui acestuia „tata Johnny”.

Publicația notează că nu este exclus ca Johnny să-i ia locul lui Pitt și să devină următorul soț al lui Jolie și tatăl copiilor lui. Depp se pare că o vizitează destul de des pe actriță, furișându-se pe ascuns în casa lui Jolie, unde se pare că s-a si instalat deja.

Brad Pitt se iubește cu Kate Hudson

Nici Brad Pitt se pare că nu o duce rău. Un prieten apropia al actorului a dezvăluit pentru presa americană că acesta și-a găsit din nou fericirea în brațele lui Kate Hudson, cu care face o pereche perfectă.

Revista „Woman’s Day” susține că Hudson este femeia misterioasă din viața actorului, care a reușit din nou să îl facă să zâmbească. „Kate este femeia misterioasă a lui Brad. Au devenit extrem de apropiați în ultimele săptămâni, după câteva întâlniri secrete”, a declarat acesta.

Angelina Jolie a depus actele de divorţ la jumătatea lunii septembrie, când a fost deschisă și o ancheta în care actorul american Brad Pitt a fost cercetat pentru un presupus abuz comis asupra fiului său cel mare, de care a fost însă achitat.

Cei doi actori americani s-au cunoscut în 2004 pe platoul de filmare de la „Domnul și Doamna Smith” şi s-au căsătorit în 2014.

Sursa: libertatea.ro