În week-end, hai la teatru! Spectacole de excepţie la „E.Ionesco”

În week-end, hai la teatru! Spectacole de excepţie la „E.Ionesco”

Teatrul Național Eugene Ionesco anunță, pentru 10 noiembrie, spectacolul ,,Ultima noapte la Madrid’’, pentru 12 noiembrie, drama ,,Oscar și tanti Roz”, iar pentru 13 noiembrie drama ,,Caii la fereastră’’. Toate spectacolele încep la ora 18:30.
,,Ultima noapte la Madrid” e un monospectacol cu Ala Menşicov, de Brian McAvera în regia lui Vitalie Drucec. Pe parcursul a 90 de minute spectatorii vor putea urmări viaţa interioară a ultimei soţii a lui Pablo Picasso, un spectacol viu şi plin de un amalgam de emoţii, de la tristeţe la bucurie.Drama ,,Oscar și tanti Roz’’ este o piesă în care, deși se vorbește despre moarte, inspiră speranță și credință în Dumnezeu, întregul spectacol este o odă închinată vieții. Piesa scrisă de Eric Emanuell-Schmitt, în regia lui Petru Vutcărău, depășește de fiecare dată așteptările spectatorilor.
,,Caii la fereastră’’ de Matei Vișniec, în regia lui Emil Gaju. Este un spectacol după bine-cunoscuta piesă despre război a dramaturgului român, îi are în distribuție pe actorii: Inna Colbasiuc, Iulian Bubuioc, Maxim Chiriac, Tudor Țurcan, Adriana Bîtcă. Calul, simbolul morţii, este un laitmotiv al acestei piese: Calul roşu cu pată neagră se holbează la mine. A ocupat deja curtea Abatorului, îi spune fiul mamei, preocupată de pregătirea valizei băiatului care trebuie să plece la război.

caii-la-fereastra2
Detalii despre spectacole găsiți pe pagina de Facebook: Teatrul Național Eugene Ionesco
Informații despre bilete aflați la casa teatrului (telefon 022-233-833 / 079-233-833) sau pe iticket.md.
Teatrul Național Eugene Ionesco este locul ideal pentru întâlniri!

Teatrul Național Eugene Ionesco,
bd. Grigore Vieru, 11