Mesajul Andreei Marin după despărțirea de soțul ei. „Să știi că cel puțin…”

Mesajul Andreei Marin după despărțirea de soțul ei. „Să știi că cel puțin…”

Mesajul Andreei Marin după despărțirea de soțul ei i-a surprins pe fani, care își dau cu părerea care mai de care despre motivele care au dus la ruptura dintre cei doi. Vedeta nu a făcut declarații despre divorțul de Tuncay, însă în ultimile zile a postat pe contul de socializare diverse mesaje cu subînțeles.

Mesajul Andreei Marin după despărțirea de soțul ei a făcut senzație în mediul virtual. Fanii s-au grăbit să o încurajeze.

„Să râzi adesea şi fără reţineri, să-ţi atragi respectul oamenilor inteligenţi şi afecţiunea copiilor, să tragi profit din criticile de bună-credinţă şi să suporţi trădările aşa-zişilor tăi prieteni, să apreciezi frumuseţea, să vezi la ceilalţi ce au mai bun în ei, să laşi în urma ta ceva bun, un copil sănătos, un colţ de grădină sau o societate mai bună. Să şii că cel puţin o fiinţă respiră mai bine pentru că ai trecut prin această lume. Iată ce numesc eu a reuşi în viaţă”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Mesajul Andreei Marin după despărțirea de soțul ei.

Mesajul Andreei Marin după despărțirea de soțul ei. „Trăiește fiecare minut”

Și asta nu e tot. Cel de-al doilea mesaj al Andreei a fost postat la scurt timp după cel de mai sus. Buna dimineaţa, călătorule! Traieşte fiece minut cu inima deschisă, şi-mpraştie norii din calea ta! O zi bună!”, a scris Andreea Marin pe Facebook. Mesajul a fost însoţit de hashtag-ul #preţuieşte viaţa

Sursa: libertatea.ro