Veste proastă pentru Donald Trump înainte de alegerile prezidenţiale din 8 noiembrie

Veste proastă pentru Donald Trump înainte de alegerile prezidenţiale din 8 noiembrie

Steaua lui Donald Trump de pe Bulevardul celebrităților din Hollywood a fost din nou vandalizată: un bărbat a distrus cu ciocanul literele aurii cu care erau scrise numele candidatului republican la alegerile prezidențiale americane și ale postului de televiziune alăturat, relatează AFP.

James Lambert Otis a declarat unei agenții de informații locală că a lovit cu ciocanul și târnăcopul steaua lui Trump de pe Walk of Fame, un loc foarte căutat de turiști la Hollywood în orașul Los Angeles.

El a vrut inițial să smulgă steaua din pavaj și să o scoată la vânzare la licitație în beneficiul femeilor care au afirmat că au fost atinse sau agresate sexual de magnatul imobiliar care a respins acuzațiile.

Bărbatul nu a reușit totuși să ridice dala de ciment din trotuar pe care scrie Donald Trump. Steaua este un omagiu adus magnatului pentru prestația sa din emisiunea de reality show ‘The Apprentice’.

„Nu îmi este frică de închisoare și cu siguranță nici de Trump”, a declarat Otis, care a mărturisit că fost arestat de peste 20 de ori pentru că s-a opus unor diferite cauze.

Poliția din Los Angeles a declarat pe Twitter că anchetează incidentul, conform agerpres.

Nu este prima dată când steaua lui Donald Trump, care i-a fost acordată în 2007, este vandalizată.

În iulie, un artist din Los Angeles a construit un mic zid din planșe de lemn și sârmă ghimpată amintind de promisiunea din campania candidatului prezidențial de a ridica o astfel de îngrăditură la frontiera americano-mexicană.

Sursa: realitatea.net