Andreea Marin divorțează. De ce este vinovat Tuncay Ozturk

Andreea Marin divorțează. De ce este vinovat Tuncay Ozturk

Andreea Marin divorțează. Andreea Marin a anunțat în această dimineață că divorțează de soțul său, medicul turc Tuncay Ozturk. 

În scrisoarea postată pe contul său de Facebook Andreea Marin lasă de înțeles că vina i-ar aparține soțului său, Tuncay. Andreea dă de înțeles că dragostea sa pentru medicul turc nu s-a stins: ”chiar dacă inima te îndeamnă să ramâi unde te afli”.

Cu toate acestea, se pare că ar fi în joc tocmai mândria și demnitatea sa de femeie: ”trebuie sa ai taria de a pune pe primul plan respectul de sine si sa mergi mai departe”.

Ba, mai mult, Marin dă de înțeles că soțul său ar fi cel care a făcut un gest de neiertat, însă nu dorește să vorbească despre asta: ”Nu voi pune pe umerii nimanui ceea ce port acum in suflet”.

Certurile au apărut de câteva luni

Cei doi soți s-au iubit intens până mai acum câteva luni, când au apărut, potrivit apropiaților, și primele certuri în cuplu. Discuția cea mai aprinsă ar fi avut loc imediat după jaful din casa în care locuiesc, în momentul în care Ozturk ar fi mers la poliție să facă plângere, fără acordul consoartei sale. De atunci, chiar dacă Andreea și Tuncay ar fi  încercat să revină la sentimentele dinainte, ceva parcă s-a rupt, dezvăluie surse din preajma lor.

Sursa: libertatea.ro