Cum au reacționat vedetele de televiziune, după ce Donald Trump a spus că premiile Emmy sunt “aranjate”

Cum au reacționat vedetele de televiziune, după ce Donald Trump a spus că premiile Emmy sunt “aranjate”

Vedetele de televiziune au reacționat după ce Donald Trump a sugerat în timpul ultimei dezbateri prezidențiale că premiile Emmy sunt „aranjate”. Totodată, Academy of Television Arts & Sciences, organizaţia care decernează premiile Primetime Emmy, a transmis un mesaj în urma acestor afirmații făcute de miliardar.

Academy of Television Arts & Sciences a publicat pe Twitter un rezumat informativ referitor la procedurile sale interne aferente nominalizărilor şi atribuirii premiilor Primetime Emmy, după declaraţiile făcute în direct la televiziune de Donald Trump.

În timpul dezbaterii, Hillary Clinton le-a reamintit telespectatorilor americani că Donald Trump i-a atacat verbal pe organizatorii galei Primetime Emmy deoarece emisiunea sa ”The Apprentice” a pierdut ”trei ani la rând” acest trofeu.

”Ar fi trebuit să îl primesc”, a intervenit republicanul peste rivala sa.

Deşi Donald Trump nu a afirmat niciodată în mod clar că premiile Primetime Emmy ar fi ”trucate”, el a spus că aceste trofee ”nu mai au credibilitate”, după ce organizatorii au decis să atribuie acest trofeu emisiunii ”The Amazing Race” în 2012.

”Premiile Emmy sunt complet politizate. De aceea, în ciuda nominalizărilor, The Apprentice nu a câştigat niciodată – deşi ar fi trebuit să câştige de mai multe ori”, a scris Trump în acel an.

În 2004 şi 2005, emisiunea ”The Apprentice” a ratat premiul Primetime Emmy la categoria ”cel mai bun program competitiv de tip reality-show”, pierzând în ambele ocazii în faţa emisiunii ”The Amazing Race”.

În 2006, emisiunea ”The Apprentice” a fost din nou nominalizată la Primetime Emmy, de acea dată la categoria ”cea mai bună imagine”, însă a ratat trofeul tot în faţa emisiunii ”The Amazing Race”.

De atunci, Donald Trump s-a referit de mai multe ori la acele eşecuri şi a spus că ”The Amazing Race” reprezintă ”o emisiune de rahat”.

Vedetele au reacționat la afirmațiile lui Trump

Declaraţiile făcute miercuri seară de Donald Trump au generat reacţii şi în rândul vedetelor de televiziune, inclusiv din partea a doi dintre protagoniştii serialului de comedie ”Seinfeld”.

”Premiile Emmy nu sunt aranjate”, a scris pe Twitter actriţa Julia Louis-Dreyfus, care a câştigat trofeul aferent categoriei ”cea mai bună actriţă într-un rol principal dintr-un serial de comedie” în ultimii cinci ani pentru rolul său din serialul ”Veep”. Vedeta americană a câştigat un premiu Emmy şi pentru rolul Elaine Benes din serialul ”Seinfeld”.

În schimb, Jason Alexander, a preferat să glumească pe Twitter: ”Ştiam eu că premiile Emmy sunt aranjate!”. Interpretul rolului George Costanza din serialul ”Seinfeld” nu a câştigat niciodată acest trofeu, deşi a fost nominalizat de şapte ori pentru interpretarea.

Printre celelalte personalităţi din industria de televiziune care au comentat afirmaţiile făcute de Donald Trump miercuri seară s-a aflat şi producătorul Greg Berlanti, care s-a referit la felul amuzant în care Alec Baldwin l-a interpretat pe Donald Trump în emisiunea de satiră ”Saturday Night Live”.

”Donald Trump se va apropia cel mai mult vreodată de un premiu Emmy atunci când Alec Baldwin va câştiga acest trofeu pentru felul în care îl interpretează”, a scris pe Twitter Greg Berlanti, producătorul serialelor ”Supergirl” şi” Arrow”.

Sursa: libertatea.ro