Ce ar face Gheorghe Hagi, dacă ar fi președintele României: “Cred că m-ar vota oricine”

Ce ar face Gheorghe Hagi, dacă ar fi președintele României: “Cred că m-ar vota oricine”

Gheorghe Hagi, patronul și managerul tehnic al Viitorului Constanța, a vorbit astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, despre rolul sportului în lumea actuală. “Regele” fotbalului românesc a explicat ce domenii ar susține, dacă ar fi politician.

“Cu religia avem probleme, așa că ne-a rămas doar sportul. Dacă și sportul dispare…Sportul, fotbalul în special, a înlocuit religia. Avem destule probleme cu religia, iar dacă mai dăm și sportul la o parte, nu cred că politicul se va simți prea confortabil. Ne trebuie sport și trebuie să-l sprijinim, altfel avem probleme mari”, a declarat Hagi.

“Societatea și lumea au nevoie de sport. Înaintea era religia, dar nu vedeți acum: bombe și atentate. Ce facem? S-a ajuns prea departe. Ne-au rămas sportul și cultura, chestii sociale. De aceea, România este tristă, pentru că nu a investit în partea socială”, a continuat fostul mare fotbalist.

“Am uitat de idoli în toate domeniile”

“Dacă aș concura politic sau aș fi președintele României, aș investi doar în segmentele sociale, sport, educație și sănătate. Cred că m-ar vota oricine. Și în infrastructură aș investi, pentru că așa poți faci comerț. Când le ai pe astea, trăiești fericit! Formezi generații în toate segmentele și ai oamenii educați pentru ziua de mâine”, a mai afirmat Hagi.

“Cinci zile muncim de dimineața până seara, iar două zile trebuie să ne relaxăm, să ieșim din casă și să mergem la spectacole. Facem acest lucru sau doar dăm unul în altul? Ne certăm și am uitat de idoli în toate domeniile. Sper că o să ne schimbăm și o să fie mai bine, pentru că România este frumoasă și bogată”, a încheiat “Regele”.

Sursa: libertatea.ro