Un chirurg estetician, despre Sofia Rotaru: „O iubesc!”

Un chirurg estetician, despre Sofia Rotaru: „O iubesc!”

Un celebru chirurg estetician din Ucraina a povestit despre operaţiile estetice ale Sofiei Rotaru, Alina Grosu şi Alla Pugaciova.
„O iubesc pe Sofia Rotaru şi am remarcat demult că are o moştenire genetică bună, iar structura feţei e perfectă pentru operaţii estetice. Cred că fără astfel de intervenţii nu poate arăta atât de bine”, a spus pentru kp.ua Dmitry Slosser, cunoscut plastician din Ucraina.

sofka
Specialistul a mai analizat chipul unei interprete cu origini româneşti, Alina Grosu. Aceasta s-a schimbat mult în ultima vreme. „În primul rând, Alina Grosu a slăbit mult şi s-a apucat să facă sport. În plus, şi-a corectat forma nasului, a buzelor, a intervenit şi la conturul feţei (fie că a făcut liposucţie facială, fie că i-au fost extraşi molarii de minte. Multor persoane le plac astfel de chipuri ca de păpuşă”.

%d0%b0%d0%b3
Dmitry Slosser a glumit analizand transformările fizice ale Allei Pugaciova. „Pe mine cel mai mult mă interesează ce a făcut la picioare, căci e puţin probabil să-i fi cusut cineva alte membre. Dar am observat că artista a devenit mai şic. A făcut câteva liposucţii. În plus, are grijă de ea”, a mai spus specialistul.

%d0%ba%d0%be%d1%81%d0%bc%d0%be%d1%80%d1%83

N.T.