Robert De Niro, atac nimicitor la adresa lui Donald Trump: “I-aș da un pumn în față”

Robert De Niro, atac nimicitor la adresa lui Donald Trump: “I-aș da un pumn în față”

Doar o lună ne mai desparte până vom afșla cine este noul președinte al SUA. Lupta se dă între democrata Hillary Vlinton și republicanul Donald Trump. Fiecare și-a atras susținători înfocați, dar și antifani înflăcărați.

În America, susținerea publică a unor vedete pentru unul dintre candidați joacă un rol foarte puternic. Ca formatori și lideri de opinie, personalitățile din industria muzicală, din lumea filmului sau a televiziunii pot avea un rol decisiv în cadrul procesului de votare.

Atât Clinton, cât și Trump și-au atras susținători, dar de-a lungul campaniei electorale au fost taxați de persoane importante. Magnatul pare că a încasat-o cel mai tare. Actorul Robert De Niro l-a atacat în mod public, iar cuvintele folosite nu au fost deloc blânde, relatează The Guardian.

Robert De Niro a realizat cel mai virulent clip la adresa lui Donald Trump, în colaborare cu Anonymus Content. Deși ideea de bază, cea cu care și încheie discursul este ca americanii să meargă la vot, veteranul din Cetatea Filmului l-a făcut cu ou și pe oțet de miliardarul american care își dorește fotoliul de la Casa Albă.

donald trump

„Este strident de prost, e un derbedeu, e un porc, e un escroc. Nu știe ce vorbește, nu-și face temele, nu îi pasă, crede că păcălește societatea, nu-și plătește taxele, e un idiot. Colin Powell (fost secretar de stat al SUA n.r.) a spus-o cel mai bine: este un dezastru național, e o rușine pentru această țară. Sunt atât de nervos că țara asta a ajuns în acest punct în care acest prost, acest clovn a ajuns la asemenea nivel. Spune că ar vrea să lovească oamenii în față, dar și mie mi-ar plăcea să-i dau un pumn în față. Este el cineva pe care l-am vrea ca președinte? Nu prea cred. Mie îmi pasă de direcția pe care o ia această țară și sunt îngrijorat să nu meargă în direcția greșită cu cineva ca Donald Trump. Dacă îți pasă de viitorul țării tale, mergi la vot”, a fost mesajul  lui De Niro pentru alegătorii americani.

Sursa: click.ro
Foto: Getty