Actorul Florin Zamfirescu a intrat în politică. Motivul este incredibil

Actorul Florin Zamfirescu a intrat în politică. Motivul este incredibil

Florin Zamfirescu a intrat în politică. Actorul a vorbit pentru prima dată despre motivul pentru care a luat această decizie.  Acesta a hotărât să-și depună adeziunea la Partidul România Mare, fondat de Corneliu Vadim Tudor, și a primit imediat o funcție, cea de purtător de cuvânt al formațiunii politice.

Florin Zamfirescu a intrat în politică și este pregătit să facă ce trebuie, inclusiv “scandal” dacă lucrurile nu se mișcă asa cum își dorește el. “Am intrat în politică, dar nu vreau să devin politician. Sper să provoc niște scandaluri cu toți bandiții. E nevoie de cineva care sa le spună în față că știm ceea ce fac. Daca sunt mai mulți ca mine, avem o putere,  dacă o să fiu eu de unul singur o să fiu un caine care urlă la luna. Deși avem aceeași meserie la baza, nu cred că o să găsesc un aliat în Mircea Diaconu”, a spus Florin Zamfirescu pentru știrilekanald.ro.

Florin Zamfirescu a intrat în politică, însă actoria rămâne pe primul loc în viața lui

Florin Zamfirescu este unul dintre cei mai iubiți actori.  Debutul său absolut s-a produs la 27 martie 1966, când, în calitate de elev de liceu, a participat la emisiunea-concurs televizată Dialog la distanță în care a recitat cu succes poezia Legenda mănăstirii Argeș. Mai târziu ca student al IATC, a interpretat în cadrul Studioului Cassandra roluri în piese scrise de Costache Facca (personajul Ianache din Comoedia Vremii), Constantin Negruzzi (Mitropolitul din Alexandru Lăpușneanu), respectiv personajul Varravin din piesa A murit Tarelkin de Suhovo-Kobalin, ca parte a examenului de diplomă. A fost, de asemenea, parte a echipei de producție a piesei “Divertisement 70”, considerată un simbol al generației sale. Florin Zamfirescu și Cătălina Mustață s-au despărțit după o relație de 20 de ani.

Sursa: libertatea.ro