Robbie Williams i-a înfuriat pe ruși. Cântărețul a fost acuzat de rasism din cauza noului single // VIDEO

Robbie Williams i-a înfuriat pe ruși. Cântărețul a fost acuzat de rasism din cauza noului single // VIDEO

Robbie Williams ar putea să-și ia adio de la concertele din Rusia. Cântărețul a reușit să îi înfurie pe ruși, cu noul său single ”Party Like A Russian”, și chiar a fost acuzat de rasism, relatează BBC News.

În cel mai recent single, Robbie Williams cântă despre alcool, droguri, dar și păpuși rusești. Ba mai mult, Robbie chiar a făcut o rimă folosind cuvintele”Rasputin” şi ”Louboutin”.

Robbie mai cântă și despre un bărbat care delapidează ”banii unui popor întreg” pentru a-şi construi ”propria staţie spaţială”. Acuzat că face referire la președintele Vladimir Putin, Robbie a negat aceast lucru.

”În mod cert, acest cântec nu este despre domnul Putin”, a scris Robbie Williams într-un mesaj publicat pe Twitter.

Nu doar melodia este controversată, ci și videoclipul. Robbie Williams interpretează rolul unui oligarh rus, în reşedinţa lui de lux, înconjurat de o trupă de dansatoare. Starul britanic cântă, dansează şi rosteşte şi câteva cuvinte ruseşti, precum ”Spasiba” (”Mulţumesc”).

Anterior, Robbie Williams a afirmat că a ”temperat” versurile acestei melodiei, tocmai pentru a nu își ofensa fanii ruși.

”Sunt 147 de milioane de oameni în Rusia şi nu vreau să îi supăr în niciun fel şi nu ştiu ce tip de umor au ei. Nu râd de nimeni, dar a trebuit să elimin anumite lucruri din cântecul meu, pentru ca acesta să devină ceva political correct”, a precizat Robbie Williams.

Chiar și cu versurile “temperate”, Robbie Williams i-a înfuriat pe ruși. Unele publicații din Rusia l-au acuzat pe artistul britanic de ”rasism anti-rusesc”.

Sursa: libertatea.ro