I-a înduioșat pe toți! Cum a reacționat Prințul George când a părăsit Canada

I-a înduioșat pe toți! Cum a reacționat Prințul George când a părăsit Canada

Despărțirea de Canada a fost foarte grea pentru Prințul George (trei ani). Fotografii l-au surprins estrem de trist atunci când s-a îmbarcat alături de William și Kate și de surioara lui pentru a se întoarce în Marea Britanie. Pilotul i-a oferit însă șansa de a sta în cabina sa pentru a-l înveseli.

Kate Middleton și Prințul William le-au oferit celor doi  copii ai lor, Prințul George și Prințesa Charlotte, o vacanță de vis în timpul turului de opt zile din Canada. După ce s-au distrat însă de minune, a venit și momentul să se întoarcă acasă, ceea ce nu prea a fost pe placul micului prinț, potrivit The Mirror.

printul george

Pe toată durata zborului, Prințul George a stat la fereastră
Foto Getty

Imediat după ce s-a urcat în avion, pe hublou a putut fi observat chipul bosumflat al lui George, care se uita lung și cu o privire tristă la toate lucrurile frumoase pe care le-a văzut în Canada. Pilotul, care l-a lăsat să stea în cabina sa, a spus că Prințul George a fost foarte încântat de această oportunitate, dar judecând după chipul său, nu s-ar zice asta.

printul george

Pilotul l-a lăsat să stea în cabina sa pentru a-l mai înveseli
Foto Getty

„A stat la fereastră pe toată durata zborului. După ce am aterizat (în aeroportul din Victoria, de unde urmau să zboare spre Regatul Unit), de îndată ce copilotul a coborât, George s-a cățărat pe scaunul acestuia și a început să se joace la butoane și pretindea că pilotează avionul.  Kate l-a întrebat: «Unde ne duci, înapoi în Canada?», iar George i-a replicat: «Nu, mergem în Anglia»”, a declarat pilotul.

kate william

Prințul William și KAte Middleton au sta în Canada opt zile
Foto Getty

Gândul că se desparte de oamenii și locurile care l-au impresionat l-au făcut să fie melancolic, dar odată ce pilotul i-a oferit șansa de a-și manifesta pasiunea pentru avioane, Prințul George a început să se relaxeze și să fie mai vesel.

Sursa: click.ro
Foto Getty