Din nou mămică! Adriana Ochişanu va avea o fetiţă

Din nou mămică!  Adriana Ochişanu va avea o fetiţă

În urmă cu doi ani, Adriana Ochişanu a fost cerută în căsătorie de către iubitul său, procurorul Sergiu Zmeu. Cei doi nu se grăbeau să-şi oficializeze relaţia, alegând să-şi trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioşilor şi a jurnaliştilor. Anul trecut, când o întrebam de data nunţii, Adriana Ochişanu ne răspundea că încă nu se gândeşte la asta, pentru că „mai sunt foarte multe lucruri de pus la punct”. De curând, interpreta şi logodnicul ei şi-au oficializat relaţia, iar acum câteva zile au aflat că vor deveni părinţi de fetiţă.

Adriana Ochişanu a făcut pasul cel mare! După un mariaj eşuat, recent interpreta a spus din nou „Da!”, când s-a căsătorit cu iubitul ei, procurorul Sergiu Zmeu. Nunta a avut loc în secret, iar la frumosul eveniment au fost invitate doar rudele şi cei mai apropiaţi prieteni ai cuplului.

Mă rog la Dumnezeu să ţină în timp”

Este, totuşi, o sărbătoare care ne aparţine doar nouă. Chiar nu am vrut să facem tam-tam din toată povestea asta, suntem ambii la a doua căsătorie şi am vrut ca evenimentul să decurgă mai liniştit. Am avut o rochie albă, stilizată, la care am purtat un voal improvizat. A fost frumos! Am sărbătorit şi ne-am odihnit într-un cerc restrâns de prieteni. Pasul acesta l-am făcut din toată inima şi din tot sufletul. Mă rog la Dumnezeu să fie şi în continuare o relaţie frumoasă, bazată pe încredere, dragoste şi armonie. Şi să ţină în timp”, le-a declarat Adriana Ochişanu „Paparazzi”-lor de la Jurnal TV.

E în al doilea trimestru de sarcină

Acesta nu este unicul motiv de bucurie pentru interpretă, căci aceasta se pregăteşte să aducă pe lume cel de-al doilea copil. Fire superstiţioasă, viitoarea mămică nu vrea să comenteze în niciun fel acest subiect pe care-l consideră unul foarte delicat şi personal.

Adriana Ochişanu se află în al doilea trimestru de sarcină, iar zilele acestea a aflat că i se va îndeplini o dorinţă mai veche – va deveni mămică de fetiţă.

În urmă cu cinci ani, când încă mai era căsătorită cu Corneliu Botgros, interpreta ne mărturisea că-şi doreşte foarte mult să aibă o fiică, să meargă cu ea la shopping, să-i cumpere cele mai frumoase rochiţe, iar aceasta să-i fure rujurile din trusa de cosmetică.

Are o relaţie frumoasă cu familia soţului

Adriana Ochişanu are o relaţie foarte frumoasă cu familia soţului ei, iar când vorbeşte de mama soacră are doar cuvinte de laudă.

Chiar am parte de o soacră bună, blajină, înţeleaptă, gospodină. De fapt, noi două suntem mai întâi de toate prietene. Mai rar aşa soacre!”, ne declara cu mândrie interpreta de muzică populară într-un interviu pe care ni l-a oferit acum doi ani.

L.N.