Angelina Jolie și Brad Pitt s-ar putea împăca. Ce vrea să facă actorul să-i recâștige inima soției lui

Angelina Jolie și Brad Pitt s-ar putea împăca. Ce vrea să facă actorul să-i recâștige inima soției lui

Brad Pitt (52 de ani) a recunoscut că este devatsat de vestea că Angelina Jolie a renunțat să lupte pentru mariajul lor și a semnat actele de divorț. Însă, acesta nu și-a pierdut speranța și speră să o facă pe cea care i-a fost alături 11 ani de zile să se răzgândească și să formeze din nou o familie fericită.

Starul din „By The Sea” le-a spus apropiaților că este în stare să facă orice pentru a o recuceri pe Angelina. Potrivit revistei „Hollywood Life”, acesta este dispus să se interneze într-un centru de reabilitare pentru a se trata pentru consumul de alcool și marijuana.

„Brad Pitt vrea să devină sobru și speră că cu acest lucru va reuși să o convingă pe Angie să nu-l părăsească. El a spus că se va duce la reabilitare și Jolie nu trebuie să-și dea acordul de a se împăca înainte să ca acesta să fie sobru cel puțin 90 de zile. Așa va știi că nu e doar un angajament trecător. El știe câte probleme de ale lor sunt legate de faptul că bea și fumează marijuana și e convins că dacă se tratează, mariajul lor va fi minunat din nou”, a spus un prieten apropiat al actorului pentru revista menționată.

În actele de divorț semnate de Angelina (41 de ani) cere custodia unică a celor șase copii: Maddox, 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, și gemenii Knox și Vivienne, 8 ani, și sugerează că soțul ei s-ar lupta cu abuzul de substanțe.

Totul a pornit de la o ceartă cu Maddox

Brad Pitt nu e de acord cu custodia exclusivă pentru nici ununl dintre ei, spunând că nu ar fi benefică pentru copii, acesta spunând chiar și în prima declarație după anunțarea divorțului că se teme să nu cumva copiii să fie afectați de tot ceea ce se întâmplă.

Cu toate acestea, actorul este anchetat de FBI și de protecția copilului din Los Angeles, după ce a fost acuzat că și-a abuzat verbal unul dintre copii, în cadrul ununi incident pe 14 septembrie în avionul privat al cuplului. Mai exact, în timp ce Brad și Angelina se certau, Maddox a sărit și i-a luat verbal apărarea mamei lui. Actorul s-a repezit atunci spre băiat, iar Angelina s-a băgat între ei, blocându-și soțul.

Sursa: libertatea.ro