Ioan Gyuri Pascu și-a presimțit moartea? „Eu nu-mi fac planuri de viitor”

Ioan Gyuri Pascu și-a presimțit moartea? „Eu nu-mi fac planuri de viitor”

La numai 55 de ani, Ioan Gyuri Pascu a murit în urma unui stop cardio-respirator. Tragedia s-a produs luni dimineață (26 septembrie), în jurul orei 5.00. Apropiații spun că îndrăgitul artist suferea de diabet , iar problemele de sănătate l-au făcut să se retragă din viața publică.

Ultimele clipe de viață le-a petrecut alături de soție. Daniela Marin a efectuat apelul la 112, însă a fost prea târziu ca Ioan Gyuri Pascu să fie salvat. A murit după 45 de minute de resuscitări, scrie click.ro

Acum, cuvintele sale din cadrul unui interviu acordat publicației Turnul Sfatului au devenit extrem de relevante. În cadrul ultimelor declarații, Gyuri Pascu a dat de înțeles că simte că se apropie sfârșitul. „Nu-mi place să trăiesc în trecut, e foarte importantă ziua de azi, singurul adevăr e azi. Dacă nu te desprinzi de trecut nu poți face lucruri creative. Eu nu-mi fac planuri de viitor, lucrez la proiectul din prezent și când se termină îl fac pe următorul”, declara artistul, în a doua jumătate a lunii aprilie.

În cadrul aceluiași interviu, o declarație a lui Gyuri Pascu lăsa să se înțeleagă că își încredințase viața în mâinile lui Dumnezeu, și o dedicase în totalitate artei. „Eu încerc să le spun oamenilor care sunt în situații mai disperate că de la serviciu te dă afară cineva, dar din viață doar Dumnezeu poate”, spunea artistul, întrebat dacă și-a pus vreodată problema să își dea demisia.

S-a retras din viața publică, dar nu și de pe scenă

Problemele de sănătate l-au făcut să se retragă din viața publică în ultima perioadă. Cu toate acestea, Gyuri Pascu nu s-a putut ține departe de scenă. Cel mai recent concert al lui, alături de membrii trupei The Blue Workers, Teo Boar și Vlady Cnejevici, a avut loc la 17 septembrie, în Berăria H din București.

Foto: Mediafax