Marion Cotillard a mărturisit totul despre relația cu Brad Pitt

Marion Cotillard a mărturisit totul despre relația cu Brad Pitt

Marion Cotillard s-a trezit peste noapte implicată în divorțul secolului dintre Angelina Jolie și Brad Pitt și a decis să vorbească deschis pe o rețea de socializare despre acuzațiile că ea ar fi motivul despărțirii dintre cei doi actori.

Actrița a dezvăluit că relația ei cu Brad Pitt a fost strict profesională și a infirmat acuzațiile că ar fi avut o aventură cu soțul Angelinei, în timp ce filmau drama „Allied”. Ea a declarat că nu are nici o legătură cu divorțul dintre cei doi și a mărturisit chiar că este însărcinată cu al doilea copil al actorului francez, Guilliame Canet.

„Aceasta va fi prima și singura mea reacție la știrea bombă ce a apărut în urmă cu 24 de ore și în care m-am trezit implicată. Nu obișnuiesc să comentez astfel de lucruri și nici să le iau în serios, însă pentru că situația escaladează și afectează persoanele pe care le iubesc, trebuie să vorbesc”, și-a început Cotillard declarația.

„În primul rând, cu mulți ani în urmă, l-am întâlnit pe bărbatul vieții mele, tatăl fiului meu și al bebelușului pe care îl așteptăm. El este iubirea mea, prietenul meu cel mai bun și singurul de care am nevoie. În al doilea rând, toți cei care spun că sunt devastată, să știți că eu sunt foarte bine, mulțumesc. Această conversație nu este dureroasă. Și tuturor din media, care au început rapid să judece, vă doresc sincer recuperare rapidă”, a scris actrița pe Instagram.

„În final, îmi doresc foarte tare ca Angelina și Brad, pe care îi respect profund să-și găsească pacea în acest moment tumultuos”, a concluzionat aceasta.

Imediat după ce s-a aflat că Angelina a semnat actele de divorț, invocând diferențe ireconciliabile, presa a scris că ar fi angajat în ultima vreme un detectiv care a descoperit că Pitt avea o aventură cu Cotillat în timpce filmau drama Allied.

Angelina a depus actele de divorț

Potrivit TMZ.com, Angelina Jolie a depus deja actele de divorț, încă de luni. Motivul pe care aceasta l-a evocat sunt diferențele ireconciliabile. În realitate se pare că adevăratul motiv pentru care frumoasa actriță a decis să ună capăt mariajul este felul cum soțul ei se poartă cu cei 6 copii pe care îi iau.

Conform sursei citate, decizia divorțului nu ar avea nicio legătură cu zvonurile potrivit cărora Brad Pitt ar fi avut o aventură, ci pur și simplu a venit pe fondul neînțelegerilor iscate între cei doi pe marginea felului în care își cresc și își educă copiii. Angelina nu ar fi deloc de acord cu felul cu care soțul ei înțelege să-și crească micuții.

Sursa: libertatea.ro