Explicaţia solistului de la Carla’s Dreams după ce a plecat de pe scenă la Târgovişte

Explicaţia solistului de la Carla’s Dreams după ce a plecat de pe scenă la Târgovişte

Moldovenii de la Carla’s Dreams au vorbit pentru prima dată despre concertul întrerupt săptămâna trecută la Târgovişte. Solistul a plecat din faţa spectatorilor după ce un tânăr a aruncat cu bani în el ca la petrecerile cu manele, fiind lezat de atitudinea acestuia. Invitat la radio 21, artistul a făcut mărturisiri pe marginea acestui subiect.

Trupa Carla’s Dreams a fost invitată marţi, la Dimineaţa-n Mare Fel pentru a cânta live noul single, „Imperfect”.  Înainte de asta, Bogdan, Shurubel şi Ionuţ l-au întrebat pe solist despre concertul din Târgovişte care a fost oprit din cauza unui bărbat care a aruncat cu bani spre artişti. Solistul trupei a ţinut să precizeze că nu a fost nimic grav, ci doar o problemă de organizare şi de securitate.

carla's dreams concert targoviste bani manele dan negru

Acesta e momentul în care tânărul, aflat în faţa scenei, aruncă bani spre solişti, ca la un concert de manele
foto: captură video

Ei nu au pretenţii de la public ca acesta să se comporte într-un anumit mod, iar, în unele situaţii, aruncatul cu bani este o chestie frumoasă. Dar există o limită, pe care acel bărbat a încălcat-o.

Pentru a destinde puţin atmosfera, echipa de la Dimineaţa-n Mare Fel a aruncat cu felicitări în solistul Carla’s Dreams, toate inscripţionate pe bancnote special realizate.

Carla’s Dreams, zeci de conturi false pe reţelele de socializare  

Bogdan, Shurubel şi Ionuţ l-au întrebat pe solistul Carla’s Dreams şi despre problema conturilor false de Facebook, ale căror administratori le cer fetelor poze în lenjerie intimă. „Sunt vreo 30 de profiluri false. Pe de o parte, e foarte rău că asta se întâmplă, pe de altă parte, dacă tu crezi că cineva îţi cere poze în lenjerie pe net, pentru clip…”, a spus solistul.

Cât despre piesele ce urmează să fie lansate, Carla’s Dreams are câteva pregătite pentru această toamnă. Noile single-uri vor fi în limba română, nu vor avea nimic în comun cu radioul, dar speră să placă publicului. Mai mult, solistul trupei a dezvăluit ca lucrează la un proiect nou, care nu are legătură cu muzica, dar în care investeşte destul de mult timp.

Sursa: click.ro