Angelina Jolie și Brad Pitt divorțează. Prima declarație a lui Brad Pitt după anunțul divorțului

Angelina Jolie și Brad Pitt divorțează. Prima declarație a lui Brad Pitt după anunțul divorțului

Anunțul divorțului dintre Angelina Jolie și Brad Pitt a făcut înconjurul lumii. De data asta, atât avocatul celor doi, cât și Brad Pitt în persoană au confirmat.

Prima declarație a lui Brad Pitt a venit la scurt timp după ce presa din lumea întreagă a scris despre faptul că Angelina Jolie a depus deja actele de divorț în care a evocat diferențe ireconciliabile.

”Sunt foarte trist din acest motiv, dar ce contează cu adevărat acum este binele copiilor noștri. Rog presa să le ofere spațiul de care au nevoie în această încercare dificilă”, a declarat Brad Pitt potrivit People.com.

Angelina Jolie a depus deja actele de divorț, încă de luni. Motivul pe care aceasta l-a evocat sunt diferențele ireconciliabile. În realitate se pare că adevăratul motiv pentru care frumoasa actriță a decis să ună capăt mariajul este felul cum soțul ei se poartă cu cei 6 copii pe care îi iau.

Brad Pitt și Angelina Jolie formează un cuplu de când au jucat împreuna în filmul „Domnul și doamna Smith”, în 2005. După ce Brad Pitt a divortat de Jennifer Aniston, cei doi s-au mutat împreună și au devenit părinții a șase copii, dintre care trei biologici și trei adoptați. Cei doi au mers în fața altarului abia în august 2014.

Sursa: libertatea.ro