Jim Carrey acuzat de moartea fostei sale iubite. Pe numele lui a fost depusă o plângere oficială

Jim Carrey acuzat de moartea fostei sale iubite. Pe numele lui a fost depusă o plângere oficială

Momente dificile pentru Jim Carrey. Starul de la Hollywood  a fost dat în judecată pentru moartea fostei lui iubite, Cathriona White, care s-a stins din viață, anul trecut,  în septembrie, după o supradoză de medicamente, informează BBC News.

Mark Burton, soțul  Cathrionei White (30 de ani), de care se afla în divorț, a depus o plângere oficială împotriva actorului la Curtea Supremă din California, districtul Los Angeles, în care îl acuză pe Carrey că i-a obținut tinerei ilegal medicamente sub nume fals, folosindu-se de celebritatea sa uriașă.

Borcanele cu aceste pastilele pe bază de prescripție medicală, Ambien, Propanolol și Percocet,  au fost găsite în apartamentul lui White la momentul în care trupul neînsuflețit al femeii a fost descoperit de poliție, în luna septembrie anul trecut. Toate aceste medicamente au fost prescrise pe numele Arthur King, un pseudonim folosit de Carrey.

jim carrey

Jim Carrey și Cathriona au avut o relație de  trei ani

Burton îl mai acuză pe Carrey (54 de ani) că i-ar fi trimis lui White un mesaj pe telefon după ce a murit în care dă de înțeles că pastilele i-au fost furate, tocmai ca să scape de o eventuală investigație a poliției.

De asemenea, Mark susține că avea o obsesie „să o controleze și să o manipuleze” pe White, fapt pentru care îi instalase camere de supraveghere ca să o monitorizeze. Mai mult, potrivit informațiilor apărute în presă, în septembrie, anul trecut, frumoasa irlandeza s-a sinucis la câteva zile după ce s-a despărțit de Jim Carrey, căruia i-ar fi lăsat și un bilet.

Cathriona White şi Jim Carrey aveau o relaţie amoroasă din anul 2012, însă actorul în vârstă de 53 de ani ar fi părăsit-o pe aceasta pe 24 septembrie, după mai multe despărțiri și împăcări.

Sursa: libertatea.ro

 

Fotografii: Hepta