Lavinia Pîrva a fost cerută în căsătorie. Cum va arăta rochia de mireasă și când va avea loc nunta cu Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva a fost cerută în căsătorie. Cum va arăta rochia de mireasă și când va avea loc nunta cu Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică trăiesc o frumoasă poveste de dragoste ce durează de aproape trei ani. Artista a fost deja cerută în căsătorie și este pregătită să facă pasul cel mare. Anunțul a fost făcut chiar de ea, în direct la tv.

Lavinia Pîrva a dezvăluit că a primit inelul de logodnă, însă nu au stabilit încă data nunții.  Cum ar fi să spun: A fost nunta , dar nu ştiţi?! Eu nu m-am gândit foarte mult la rochia de mireasă, dar după ce am probat aceste rochii, m-am gândit clar că rochia mea va fi simplă, comodă”, a spus Lavinia Pîrva  la „Vorbește lumea”.  Lavinia a recunsocut că a fost cerută în căsătorie. ” Indiferent cum se întâmplă lucrurile astea, eu nu o să spun. Am fost oarecum noi doi. Ideea este că indiferent când o voi face, nu o să spun. Inelul este acasă, uneori îl port, alteori nu. Lucrurile astea sunt în sufletul meu. Nu sunt obişnuită să port accesorii, dar îl port în inima mea. Ne mai gândim puţin unde facem nunta. Ştiu că trebuie să fie un moment special, iar lângă mine vor fi oamenii care mă iubesc”, a spus Lavinia Pîrva.

Lavinia Pîrva a îmbrăcat rochia de mireasă

Lavinia Pârva, iubita lui Ștefan Bănică, mireasă. Cântăreața a jucat acest rol pentru un pictorial în revista Ghidul Miresei. Ce-i drept, o prinde de minune, iar această apriți ar trebui să fie imboldul de care Bănică are nevoie pentru a o duce de mână la altar, după mai bine de trei ani de relație. Probabil, ca orice fată, Lavinia visează și ea la acea zi și la rochia de mireasă care ar trebuie să fie… “Sinceră să fiu, nu m-am gândit niciodată foarte mult la aceste detalii, chiar dacă multe femei au o imagine clară despre cum trebuie să fie sau să arate rochia de mireasă. Mie încă nu îmi este foarte clar acest aspect, însă cu siguranță va fi ceva simplu și rafinat”, a mărturisit Lavinia în interviul ce va apărea odată cu pictorialul.

Sursa: libertatea.ro