Scandalul i-a adus popularitate!

Scandalul i-a adus popularitate!

„De la 2 mii de vizualizări, în doar o zi, numărul celor care mi-au accesat videoclipurile pe Youtube a crescut la 20 de mii. Eu zic că e o chestie, nu? Deci, tot răul e spre bine”, aceasta este declaraţia pe care a făcut-o în cadrul unei emisiuni televizate Ala Tarpalan, chiriaşa buclucaşă de la Truşeni, despre care se spune că ar fi cântăreaţă de muzică uşoară.

Ala Tarlapan a venit la emisiune însoţită de soţul ei, Radu Ciorici, nepotul surorilor Ciorici, vedete ale anilor ’90. Cei doi radiau de fericire – se pare că le prieşte scandalul cu proprietara casei pe care o închiriază. Cea care se consideră interpretă a ţinut să se laude la „O seară perfectă” că are în repertoriu peste 200 de piese, doar că… are o problemă.
„Am lucrat foarte mulţi ani pe vase de croazieră şi am colindat tot globul pământesc. Am în repertoriu peste 200 de piese care stau acasă şi nu am unde să le utilizez”, a declarat aceasta.
Cazul chiriaşilor de la Truşeni a devenit viral pe internet acum o lună. Victoria Ciobu, proprietara casei, împreună cu familia sa, a ajuns să bată la toate uşile instituţiilor de stat şi asta pentru că contractul pe care l-a semnat cu Ala Tarlapan şi Radu Ciorici a expirat de trei luni, iar cei doi nu se lasă plecaţi.
Stăpâna locuinţei i-a dat în judecată pe chiriaşi, iar prima şedinţă va avea loc în luna octombrie. Până atunci, chiriaşii vor sta în casă „din principiu” şi aşteaptă decizia magistraţilor.
„Nu ne-au anunţat din timp că vor să plecăm, iar noi ne-am gândit că o să mai trăim un an ori doi şi ne-am băgat în cheltuieli. Nu plecăm pentru că în primul rând ne vrem banii înapoi, iar în al doilea rând, cineva trebuie să răspundă pentru defăimarea şi toată murdăria care ne-a fost vărsată în cap”, susţine Radu Ciorici.

L.N.