Un celebru actor moldovean a făcut nuntă în Italia! FOTO cu mirii AICI!

Un celebru actor moldovean a făcut nuntă în Italia! FOTO cu mirii AICI!

Basarabeanu Andrei Gaidulean şi iubita lui, Diana Ocilova, sunt acum soţ şi soţie!

Cei doi şi-au înregistrat căsătoria la Moscova, iar la starea civilă au mers singuri, îmbrăcaţi în blugi şi cămăşi albe. Iar în week-end-ul trecut cei doi au făcut nuntă în Italia, unde s-au şi cununat. Se pare că nunta a avut loc în catedrala în care se păstrează moaştele Sf. Ierarh Nicolae, făcătorul de minuni, unde Gaidulean a săvârşit un pelerinaj în octombrie 2015.

Căsătoria religioasă a avut loc într-o frumoasă biserică din orăşelul Trani, în sudul Italiei. La nuntă au fost prezenţi doar cei mai apropiaţi prieteni ai cuplului, scrie 7days.ru. După ce s-a consumat partea oficială a ceremoniei, întreg alaiul a mers la un restaurant, pe malul mării. Mirii păreau foarte fericiţi, iar Diana a purtat o rochie vaporoasă, din dantelă.

untitled

 

 

Povestea de iubire a celor doi ar fi putut servi drept scenariu de film. Până a se căsători, Andrei Gaidulean şi Diana Ocilova au fost împreună vreme de cinci ani. Anul trecut se pregăteau de nuntă, dar boala cu care a fost diagnosticat actorul le-a stricat planurile. Iar acum câteva luni, după ce el a învins cancerul, s-a despărţit de cea care i-a fost alături în cele mai grele clipe din viaţă. Nimeni nu se aştepta la una ca asta. Diana a fost cea care a anunţat despre despărţire pe reţelele de socializare, iar mesajele pe care aceasta le posta pe net demonstrau cât de mult suferea ea.

untitled2Cu părere de bine, despărţirea le-a fost de scurtă durată, iar acum cei doi par mai fericiţi ca niciodată.

N.T.