Carmen Harra, despre motivul divorţului Elenei Băsescu: „A existat o altă persoană”

Carmen Harra, despre motivul divorţului Elenei Băsescu: „A existat o altă persoană”

Invitată în platoul unei emisiuni de la Antena Stars, Carmen Harra a vorbit din nou despre mariajul Elenei Băsescu, dar şi despre motivul ce a dus la divorţul fiicei fostului preşedinte.

După cinci ani de căsnicie, Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au ajuns la divorţ. Fiica cea mică a fostului preşedinte a recunoscut, pe pagina ei de Facebook, că s-a despărţit de Syda şi că se vor ocupa împreună de cei doi copii ai lor, dar nu a scos niciun cuvânt despre motivul separării.

La mijloc ar fi, spune Carmen Harra, o altă femeie. Bogdan Ionescu ar fi călcat strâmb, iar soţia lui a aflat şi a intentat divorţ.

„Acolo a existat o altă persoană, mai tânără decât ea. Nu aveau iubirea aia înflăcărată. El a simţit că îi lipseşte ceva. Ea a fost posesivă, nesigură pe ea. Fiecare dintre ei îşi vor reface vieţile”, a spus Harra, la Antena Stars.

Bogdan Ionescu se plângea că soţia îi face crize de gelozie

Potrivit surselor din anturajul lui Bogdan Ionescu, acesta s-ar fi plâns în repetate rânduri că nu mai suportă atmosfera de acasă, că Elena este foarte aprigă și că îi face mereu crize de gelozie. ”Bogdan nu se mai regăsea de ceva timp în povestea asta. Ne-a zis că nu mai suportă răutatea Elenei, care nu-l slăbește deloc. Bine, nici el nu a fost mereu ușă de biserică și, probabil, nici Elena nu lua foc degeaba. Cert este că lucrurile între ei erau de mult stricate și divorțul nu mai reprezenta decât o chestiune de timp. Iar Bogdan dacă a avut să-i reproșeze ceva Elenei, a fost răutatea”, susține un apropiat al lui Syda, destul de familiarizat cu situația lui personală.

Sursa: libertatea.ro