Poză emoționantă cu Brenda din „Beverly Hills”, alături de soțul ei după tratamentul contra cancerului

Poză emoționantă cu Brenda din „Beverly Hills”, alături de soțul ei după tratamentul contra cancerului

Shannen Doherty (45 de ani), actrița care a interpretat rolul Brendei în serialul „Beverly Hills 90210”, se află probabil în cea mai grea perioadă din viața sa. După ce a anunțat că tumoarea canceroasă de la sân s-a extins, aceasta a publicat o fotografie emoționantă alături de soțul ei.

Actrița apare în imagine alături de partenerul său de viață care îi este alături într-un moment extrem de greu. În timp ce Shannen stă întinsă pe patul de spital, soțul ei o sărută cu tandrețe pe frunte. Fotografia a surprins chiar momentul în care Shannen tocmai terminase o ședință de chimioterapie.

brenda beverly hills

Shannen Doherty, alături de soțul ei după o ședință de chimioterapie
Foto Facebook

În luna august a anului trecut, Shannen Doherty dezvăluia printr-un comunicat că trece printr-o perioadă dificilă. ”Da, sufăr de cancer la sân și sunt sub tratament. Încerc să mănânc sănătos, să fac sport și să-mi păsatrez optimismul. Le mulțumesc familiei, prietenilor și medicilor pentru susținerea lor, și, bineînțeles, fanilor care mi-au rămas aproape”.

brenda beverly hills

Shannen a anunțat la începutul lunii august că tumoarea canceroasă s-a extins
Foto Facebook

Ulterior însă, tumoarea s-a extins: ”Am avut cancer la sân care s-a extins la ganglionii limfatici și în timpul unei intervenții chirurgicale la care am fost supusă am descoperit că unele celule canceroase s-ar fi extins chiar dincolo de ganglionii limfatici. Din acest motiv, fac chimioterapie și apoi după aceasta voi face terapie cu radiații”, a declarat actrița la începutul lunii august.

Sursa: click.ro