Horia Brenciu, mărturie dureroasă despre tatăl său: „În continuare vreau să-l sun și vreau să-mi răspundă”

Horia Brenciu, mărturie dureroasă despre tatăl său: „În continuare vreau să-l sun și vreau să-mi răspundă”

Horia Brenciu, care pe 27 august a împlinit 44 de ani, a mărturisit că nu și-a revenit după moartea tatălui său, Radu, care a încetat din viață la începutul acestui an.

În ianuarie anul acesta, Horia Brenciu și-a pierdut tatăl. Radu Brenciu a murit la vârsta de 85 de ani. Artistul avea o relație extrem de apropiată cu părintele său.

Horia Brenciu a mărturisit, într-un interviu pe care l-a acordat pentru life.ro, că încă nu și-a revenit după dispariția tatălui său.

„Deprinderile funcţionează foarte bine şi după atâta vreme. Instinctiv, atunci când sunt la volan, pun mâna dreaptă pe telefon să-l sun, dar după aceea îmi retrag mâna şi-mi aduc aminte…. Indiferent unde aveam concert prin ţară, treceam prin Braşov. Şi acum trec, ajung acasă, mă uit peste gard, în curte… În continuare cred că voi face aceste lucruri încă mult timp şi nu mă gândesc să scap de obişnuinţa asta. E ceva firesc. În continuare vreau să-l sun şi în continuare vreau să-mi răspundă. Avea un mod special, unic, de a-mi răspunde la telefon de care îmi aduc aminte cu plăcere. Şi în continuare este o componentă care îmi lipseşte, dar care este mereu în mintea mea…”,  a declarat cântărețul.

Hora Brenciu și tatăl său, Radu

Marcat de dispariția celor dragi

El a explicat și ce reacție ar avea dacă ar fi să-și mai revadă tatăl.

„I-aş spune că l-am sunat de mai multe ori şi că nu mi-a răspuns la telefon!”, a afirmat artistul.

„Eu cred că şi maică-mea când vorbesc de ea, mă aude, iar tata, mai proaspăt ajuns în Împărăţia Cerurilor, mă aude cu siguranţă… Era despre cei plecaţi dintre noi, care, odată ce ajung dincolo, li se repartizează un apartament sus, la înălţime. Şi, pe parcurs, pe măsură ce lumea uită de ei, coboară câte un etaj până când, uitaţi de toţi, sfârşesc prin subsoluri. Eu, povestind mereu despre ei, mă asigur că rămân acolo, sus, la înălţime, de unde, pe fereastra camerei lor, au vedere spre Rai”, a încheiat Horia Brenciu.

Sursa: libertatea.ro