Tragedie în televiziune. Jurnalistul Alexander Shchetinin, împușcat în cap

Tragedie în televiziune. Jurnalistul Alexander Shchetinin, împușcat în cap

Tragedie în lumea televiziunii. Jurnalistul  Alexander Shchetinin a fost găsit împușcat în cap. Familia și prietenii sunt în stare de șoc, iar poliția a demarat deja o anghetă în acest caz.

Alexander Shchetinin, un jurnalist cunoscut din Rusia, a fost găsit împușcat în cap, sâmbătă, în apartamentul său din Kiev. Bărbatul a fost găsit mort, cu o plagă în cap, de către niște prieteni. Sub scaunul pe care stătea a fost găsit un pistol, scrie rbth.com. Anchetatorii merg pe varianta unei sinucideri, fiindcă jurnalistul a trimis unui prieten un mail în care spunea că ar vrea să se sinucidă. Poliția a demarat o anchetă în acest caz.

Jurnalistul Octavian Butuză a fost găsit mort în maşina sa, în urmă cu o lună

Octavian Butuză a fost găsit mort în maşina sa, în parcarea unui supermarket din Baia Mare. Jurnalistul s-a sinucis, cel mai probabil, cu o supradoză de medicamete. Jurnalistul Octavian Butuză a lăsat în urma sa un mesaj de adio de cinci pagini, dar şi un mesaj vocal înregistrat în căsuţa vocală a telefonului. Potrivit site-ului stiripesurse.ro jurnalistul a mărturisit, în biletul de „Adio”, că a luat decizia de a-şi pune capăt zilelor din cauza unor probleme de sănătate, dar şi a familiei sale, care l-a ignorat ani la rând. Jurnalistul mai scrie, în acelaşi bilet de cinci pagini, că primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, l-a folosit de mai multe pentru a-și promova mesajele şi i-a promis un apartament, pe care nu l-a primit niciodată. „Sunt eu. Am fost mereu al dumneavoastra, Octavian Butuza. Aceasta e ultima inregistrare vocala. Cand o ascultati, eu sun trecut deja dincolo. Si cer iertare tuturor. Adio!”, sunt ultimele lui cuvinte. Deocamdată, poliţiştii nu au dat prea multe amănunte despre posibila cauză a morţii jurnalistului dar, cel mai probabil, acesta a decedat ca urmare a unei supradoze de medicamente.

Sursa: libertatea.ro