Anastasia Lazariuc a dat lovitura taman când conturile i s-au subțiat. A ieșit din șomaj!

Anastasia Lazariuc a dat lovitura taman când conturile i s-au subțiat. A ieșit din șomaj!

Anastasia Lazariuc a câștigat suficient de bine luna trecută, încât să nu mai ducă grija zilei de mâine, asta după ce artista a trecut printr-o perioadă de secetă în ceea ce privește concertele.

Anastasia Lazariuc se confruntă și ea cu aceeași problemă pe care o au, în general, și colegii săi de generație, mai precis, lipsa concertelor. Artista a avut o perioadă de câteva luni de secetă, în care parcă nimic nu se lega, nevoită fiind să stea pe bară și să-și rezolve probleme personale. A spefat însă că vor veni și vremuri mai bune ceea ce s-a întâmplat, într-un timp relativ scurt. Mai precis, taman cânt conturile începuseră să i se subțieze, Anastasia a avut o lună plină de concerte, în special în Chișinău, dar și în România.

”Se întâmplă frecvent, la noi, la artiști, astfel de lucruri. Chiar am fost ocupată luna asta, am avut foarte multe evenimente, în Moldova și aici. Este loc pentru toată lumea, gemurile sunt împărțite”, a mărturisit artista.

Aceasta a mai spus că este conștientă și că foarte multe job-uri îi vin de pe pagina sa de Facebook.

”Lumea te caută și acolo, să vadă ce faci, cine ești, iar apoi te contactează. Eu nu sunt prea activă pe Facebook, dar știu că și acest lucru este necesar”, a adăugat aceasta.

Anastasia Lazariuc se lasă rugată de nepoți

Din cauza programului încărcat pe care l-a avut în această lună, Anastasia Lazariuc nu a apucat să le facă mai toate plăcerile nepoților săi, cei doi fii ai Ilenei Lazariuc. Bunica i-a făcut însă o promisiune lui Alexandru, băiatul cel mare, care face și fotbal și este portar la o echipă de copii.

”Mă roagă să vin la meci să-l văd. Trebuie să-mi fac timp să ajung”, a mai spus aceasta.

Sursa: libertatea.ro