Mariana Mihăilă vorbeşte, în premieră, despre perioada sarcinii şi despre minunea care s-a produs în viaţa ei

Mariana Mihăilă vorbeşte, în premieră, despre perioada sarcinii şi despre minunea care s-a produs în viaţa ei

La începutul lui august, Mariana Mihăilă a anunţat printr-un mesaj public că a adus pe lume primul său copil. Un băieţel perfect sănătos care a primit nota 10 din partea medicilor. Pe tot parcursul sarcinii, cântăreaţa şi-a ascuns burtica de gravidă deoarece atât ea, cât şi soţul ei, Vitalie Cojocaru, nu şi-au dorit decât un singur lucru: fără niciun fel de tam-tam în presă. Şi aşa a fost! Acum, că minunea s-a produs, Mariana Mihăilă a acceptat să ofere detalii despre perioada sarcinii şi despre cum se simte în rolul de mămică.

4Pe 7 august, Mariana Mihăilă a devenit pentru prima dată mămică. Cântăreaţa a născut un băieţel de nota 10. Despre faptul că urmează să aducă pe lume primul ei copil ştiau doar membrii familiei şi cei mai apropiaţi prieteni, iar pe tot parcursul sarcinii, şi-a ascuns burtica de gravidă.
„Am ales discreţia pentru că-mi doream să fiu cât mai prudentă şi să-mi protejez copilul. Sarcina şi naşterea e ceva intim şi personal, iar aceste momente am vrut să le ţin doar pentru mine. Şi soţul Vitalie a avut aceeaşi părere: fără niciun fel de tam-tam în presă.
Noutatea că am devenit mămică l-a surprins şi pe bunicul meu, care nu ştia că sunt însărcinată. De Paşti, când ne-am văzut, nu şi-a dat seama că aştept un bebe, iar acum e nerăbdător să-şi cunoască strănepotul”, ne-a declarat proaspăta mămică.

Lupta cu kilogramele în plus? Nici vorbă!

8Mariana Mihăilă nu a fost o gravidă pofticioasă, în schimb a avut un apetit mare pentru fructe şi… carne. În perioada sarcinii a luat doar 14 kilograme în plus, iar când a fost externată din maternitate, se putea lăuda cu minus 8 kilograme.
„Dacă până a afla că voi avea un copil, din cauza programului încărcat, puteam să stau toată ziua flămândă şi să mănânc abia la cină, în perioada sarcinii voiam mereu să mănânc. Îmi plăcea cărniţa, fructele şi bucatele calorice, însă când am văzut că mă îngraş, am început să iau măsuri şi să mă alimentez cât mai sănătos. Am renunţat la plăcinte, la spaghete, la pizza, iar unele bucate le-am mâncat fără pâine. Am adăugat câteva kilograme în plus, 14, dar câteva din ele s-au dus. Acum, când mă uit în oglindă, îmi place ce văd. Ca să vă daţi seama: până a rămâne însărcinată aveam 43 de kg, eram prea slabă, iar în momentul de faţă mă simt foarte bine cu kilogramele pe care le am”, povesteşte cântăreaţa.

Activă şi în perioada sarcinii

9

Pe tot parcursul sarcinii, Mariana Mihăilă s-a simţit foarte bine. A fost mereu activă, a avut filmări pentru emisiunea pe care o prezintă şi a cântat la evenimentele private până-n ultimul moment.
„Băieţelul era şi el foarte activ, iar eu ziceam că el face valuri în burtică. Mi-a fost frică doar de momentul naşterii. Mă gândeam cum o să-i fac faţă! Am încercat să nasc pe cale naturală, am trecut prin travaliu şi chinurile lui ca, până la urmă, să se recurgă la cezariană. Îmi place ziua pe care şi-a ales-o ca să vină pe lume. E cifra care-mi aduce noroc, unde mai pui că pe 7 a fost şi nunta noastră”, spune cea care a intrat în rândul mămicilor.

Nu se vedea mămică de fetiţă

10

Sarcina a fost o experienţă nouă pentru Mariana Mihăilă. Atât ea, cât şi soţul ei, îşi doreau un bebeluş, însă nu se aşteptau ca Dumnezeu să-i binecuvânteze atât de repede. Dintotdeauna, interpreta şi-a dorit un băieţel, susţine că nu se vedea mămică de fetiţă şi că din clipa în care a aflat că e însărcinată ştia că va avea un flăcău.
„Ce de Sus a avut grijă să-mi îndeplinească dorinţa. În perioada sarcinii, la cât de flămândă eram, îi spuneam soţului că la sigur va fi băieţel. Şi n-am dat greş! Când l-am ţinut pentru prima dată în braţe, mi se părea un vis. Tremuram de emoţii şi am început să plâng. Îl dezmierdăm „îngeraş” şi „puişor”! Deşi e prea micuţ, cum mami şi cu tati au trăsături diferite, putem deja spune cu cine seamănă. A luat în egală măsură de la ambii. Când e cu căciuliţă, este copia mamei, iar când e fără ea – îi copia tatălui. Are camera lui, pe care am pregătit-o din timp, însă, deocamdată, pătucul său e în dormitorul nostru. Dacă-i dai mâncare, e un copil foarte liniştit, iar de plâns, plânge doar când îi este foame”, susţine prezentatoarea tv.

„Soţul mă ajută foarte mult”

11Mariana Mihăilă nu vrea să audă de bonă! Se descurcă de minune de una singură cu bebeluşul, unde mai pui că cel mai mare ajutor vine din partea soţului.
„Împreună cu Vitalie ne descurcăm de minune, mă ajută foarte mult şi chiar facem o echipă bună! Este grijuliu, îl schimbă şi de scutece, îl leagănă, îi vorbeşte tot timpul spunându-i poveşti”, spune fericita mămică.
La sfârşit de august, Mariana Mihăilă îşi va relua activitatea scenică şi va avea primele apariţii în faţa publicului.

12Lena Negru
Foto: Arhiva personală a Marianei Mihăilă