Mama Deliei a spus tot. De ce nu face artista un copil. „Discutăm de mult timp”

Mama Deliei a spus tot. De ce nu face artista un copil. „Discutăm de mult timp”

Delia are o căsnicie fericită și o carieră de succes, însă mulți se întreabă de ce cântăreața refuză să facă un copil. Mama acesteia lămurește situația. Gina Mocanu  a explicat de ce interpreta nu a rămas încă însărcinată.

„Noi discutăm de mult timp lucrurile cu nepoţeii. Probabil Dumnezeu vrea să le rânduiască să vină altcândva. Dumnezeu are alte planuri, nu ştiu ce să zic. De obicei lucrurile cu ea s-au întâmplat când a fost să fie, nu când a vrut ea”, a mărturisit mama Deliei la Antena Stars, citată de libertatea.ro

Recent, Delia a făcut dezvăluiri surprinzătoare. ”Treaba cu copilul mă enervează cam la fel de mult pe cât îi deranjează imigranții pe extremiștii de la noi. Acum recunosc că nu a fost mereu aceeași temă. Acum ceva vreme era: «tu când te măriți că trece timpul și o femeie nemăritată nu e o femeie împlinită». Înainte de asta era: tu când îți faci o carieră serioasă, ce e cu muzica asta, că doar nu se câștigă cine știe ce din ea și o femeie fără o carieră serioasă nu e o femeie împlinită”, spunea Delia în urmă cu ceva timp  pentru sereniti.ro.  Delia adeclarat că sunt persoane care o consideră o femeie egoistă. ”Ești egoistă dacă nu faci un copil! Da, recunosc. Mă iubesc mult și încerc să fiu cât de mult prezentă în viața mea. Admit. Sunt vinovată.”, a mai adăugat ea.